2777
2789
عنوان

اگر ببینین یه نفر داره زنشو کتک میزنه چه واکنشی نشون میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 94 پست

من همسایه م دوست صمیمیم بود 

مثل اینکه دعوای شدیدی میکنن و حتی تلویزون رو هم میشکنن 

بچه شون میاد دم در گفت بابام داره مامانمو میزنه

همسرم نبود 

منم یه چادر انداختم رو سرم بدو رفتم 

بلکه از من خجالت بکشن 

اما شوهرش جلو منم گرفت حسابی زدش 

هر چی به دوستم میگفتم کوتاه بیا جواب نده 

میکشیدم ببرمش خونه مون فایده نداشت 

آخر سر با هزار بدبختی از زیر دست شوهرش درش آوردم 

اومد بیاد بیرون شوهرش یه قندون گنده پرت کرد بهش شکست یه تکه ش پامو پاره کرده بود 

یه تکه ش هم رفت تو پام اما متوجه نشده بودم 

بعد شبش دیدم پام ورم کرده 

درد می‌کنه 

بعد یه هفته چرک کرد اومد بیرون خودش 

اینم خاطره ی من از وارد شدن تو دعوا 😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتا ودیدم کتک کاری میکردن همو میزدن بزرگ بودن خیلی هیکلی منم سوت زدم باسوت پلاستیکی بلندددددد مر ...

وای دختر تصورت کردم😂

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

شما چرا عذاب وجدان داری ‌کاری از دست برنمیاد نمیتونی دخالت کنی  زنه خودش باید بره شکایت چرا زن سکوت کرد تو این شرایط خودشم مقصره 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

اسی میفهمم چقدر ناراحتی 

من یه بار برام‌پیش اومد طبقه بالایی بودرفتم بالا زنگ و زدم خانمش رو صدا کردم .. در و باز نکردن ولی دیگه صدای کتک کاری هم نیومد 

من‌جای شما بودم در و باز میکردم و می‌بستم.. خود بیشعورش متوجه میشد میرفت داخل 

بعضی ها  دور از جون حیون هم‌نیستن 

خدایا شکرت
زنه جیکش در نیومد چون میترسید اگه صداش در بیاد همسایه ها بفهمن بعد شوهرش بیشتر میزندش که چرا همسایه ...

عزیز دلم

یعنی دلت نمیخواد یکی از همسایه ها بیان کمک؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خودتون یا همسر؟ چجوری گفتین ؟

همسر منم کتک میزنه

حین کتک خوردن نباید دادو بیداد کنم

اگه صدام رفت بیرون کسی متوجه شد،یا بچه متوجه شد یا بچه از خواب بیدار شد،یا همسایع متوجه شد،بیشتر کتک میزنه

همسایع شماهم از این میترسیده که جیکش در نمیومد

تا وقتی تو چهارچوب خونه شون هست ربطی به من نداره،ولی درملا عام حتما مانع میشم،چون مثل شما عذاب وجدان ...

جلو در خونم بودن فک کنم داشت فرار میکرد سمت پشت بام که گرفته بودش 

دمپاییشون رو هم جا گذاشتن 

اصلا دعوا رو نمیگم مثلا میگم هر وقت دلت خواست میتونی بیای خونه ی ما تنهاییم یا کمکی چیزی خواستی مثلا ...

ما یه همسایه داشتیم با وجود اینکه از من بزرگتر بود هر وقت دعواشون میشد من میرفتم و ارومشون میکردم و همیشه کتک کاری داشتن وقتی میفهمیدن که من صداشون و شنیدم مرده خودشو کنترل میکرد تا جایی که صدام میزدن حتی مرده می اومد در میزد که خانومم حالش خوب نیست برین پیشش میرفتم میدیم دعواشون شده زدتش و من ارومش میکردم حتی با خواهر برادرش و من همیشه بزرگترشون بودم 

کار خاصی لازم نیست بکنید که براتون بد بشه طرف کسی و نگیرین و بی طرف ارومشون کنین خودشون خجالت زده میشن ولی یه وقتایی جوون یه نفر در خطره نمیشه بیخیال نشست دیدم که میگم 

کاش این مردا جفت دستاشونو خدا بگیره ازشون کثافتای آشغال

چهره ی مردی خیلی عصبیه تا حالا ندیدم لبخند بزنه ولی خانومه خوشرو و خونگرم 😣

همسر منم کتک میزنه حین کتک خوردن نباید دادو بیداد کنم اگه صدام رفت بیرون کسی متوجه شد،یا بچه متوجه ...

عزیزم قلبم آتیش گرفت 

تو رو خدا مراقب خو دت باش .. چرا آخه مشکلش چیه ...حالم‌بد شد من خودم صد تا مشکل دارم ولی کتک خوردن زن و نمیتونم بفهمم

خدایا شکرت
عزیز دلم یعنی دلت نمیخواد یکی از همسایه ها بیان کمک؟

دلم میخاد ولی وقتی شوهرم یهو عصبی میشه کتک‌میزنه،اگه کسی بیاد وسط بعد منو بیشتر میزنه میگه تو باعث شدی همه خبردار بشن

منم ایقد کتک‌خوردم که دیگه فقط آرزو مرگ دارم نه کمک