2777
2789
اگه اسم واقعی بدی چی میشه  منم تجربه شو داشتم گفت رایگان میگیره اسم خودت مادرت پدرت عکس کف دست ...

اسم واقعی بدی ممکنه ببخشید گوهخوریای اضافی کنه دعا و ... مثلا اتفاقای بد بیوفته واستون.

این ک میگی بحث چند مدت پیشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂🙌کارت درسته

سلام

به نی نی یار بگین تا تعلیقش کنه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام به نی نی یار بگین تا تعلیقش کنه.

منو ؟😑

با اجازه استارتر من دنبال دردسر نیستم ۳۰ بار تعلیق شدم بخاطر حرفای سیاسی و کوفت و زهرمار نمیخوام بخاطر طالع بینی و این جور اراجیف تعلیق شمممممم😑🤦‍♀️

اسم واقعی بدی ممکنه ببخشید گوهخوریای اضافی کنه دعا و ... مثلا اتفاقای بد بیوفته واستون. این ک میگی ...

تقریباً یک ونیم ماه پیش شاید باورت نشه ولی همون روزی که بلاکش کردم شبش خواب بودم دیدم نصف شب یه سایه ی سیاه بالا سرم وایساده با عصبانیت میخواد بازوم و بگیره اینقدر ترسیده بودم همون لحظه گفتم خدایا غلط کردم خدایا کمکم کن غیبش زد 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
تقریباً یک ونیم ماه پیش شاید باورت نشه ولی همون روزی که بلاکش کردم شبش خواب بودم دیدم نصف شب یه سایه ...

قدرت خدا از اینا بالاتره

میدونی همین جمله رو بهش گفتم چی‌گف؟گفت شدی مثل نینی سایتیا یچیزو تکرار میکنی اگه خدا قدرتش بالاتره چرا از همون خدا کمک نخواستی