2777
2789
منو؟؟؟؟ 🥺🥺🥺🥺

نه آن کاربری که تهدید می کرد رو گفتم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعلیق شده ولی خواننده خاموشه🥺🥺همشم میاد تو این تاپیکا شک ندارم اینجا هم اومده تا الان

آره این افراد تعلیق میشن اما دوباره برمی گردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

منو ؟😑 با اجازه استارتر من دنبال دردسر نیستم ۳۰ بار تعلیق شدم بخاطر حرفای سیاسی و کوفت و زهرمار نم ...

نه آن کاربری که آن کاربر رو تهدید می کردن.

قدرت خدا از اینا بالاتره میدونی همین جمله رو بهش گفتم چی‌گف؟گفت شدی مثل نینی سایتیا یچیزو تکرار میک ...

اره ولی اسم واقعی مامان بابام و گفتم این چند روز اینقدر حالم بد شده بود قلبم الکی درد میکرد غمگین بودم با همه دعوا میکردم و عصبی اخر مامانم پیش یه سیدی رفت باطل نامه اینا برام نوشت الان خیلی بهترم به لطف خدا خدا ازشون نگذره اینا یه مشت شیاطینن 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اره ولی اسم واقعی مامان بابام و گفتم این چند روز اینقدر حالم بد شده بود قلبم الکی درد میکرد غمگین بو ...

اره واقعا شیطونن.خداروشکر ک مشکلت حل شد

همین حالا کلی فحش داد من جوابش ندادم تا بیخیال شه باز پیام داده میگه‌باتوام

اره واقعا شیطونن.خداروشکر ک مشکلت حل شد همین حالا کلی فحش داد من جوابش ندادم تا بیخیال شه باز پیام ...

انشاالله خدا اینارو ریشه کن کنه این دنیا عذاب ببینه و زجر بکشن 

البته کار منم اشتباه بود نباید پی اینجور کارا برم دیگه غلط بکنم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
من اعتقاد دارم

بیجا کردی عزیز دل

یه نخود منطق داشته باش و از عقلت استفاده کن

خرافاتی نباش 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
سلام علاوه بر طالع بینی کف بینی هم بلدم 😉 عاشق این چیزام و بعنوان سرگرمی خیلی توش غرق شدم 😂😂🤦‍♀️ ...

سلام میتونی برا منو نگاه کنی ، اگ تلگرام داری. آیدی تونو بدید