2777
2789
چرا چیشد تهدید با چی من ک چیزی نمیدم

اسم خودت و مامانت و اینارو ب هیچکسسس تاکید میکنم ب هیچکس نگو

من شانس اوردم اسمارو الکی گفتم بهش ک امتحانش کنم.

میگف کاری میکنم کنکور قبول نشی خودت خوب میدونی من کیم،و هزارتا فحش ناموسی داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرات نریزه عزیزم تجربه شد برام میخوام بقیه درگیرش نشن🥲ینفر توی همین سایت کلی ادمو گول زد از هرکی می ...

به خدای احدو واحد برای سرگرمی عاشق نجوم و طالع بینیم برام جالبه چرا باید حق الناس گردنم بگیرم 😢😂

اینجا ب هیشکی اعتماد نکن شر درست میشه برات.ی مشت عوضی میان سراغت ک درسته ازت پول نمیخوان ولی کاری می ...

واقعا چجوری همچنین کاری میکنن ؟

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
به خدای احدو واحد برای سرگرمی عاشق نجوم و طالع بینیم برام جالبه چرا باید حق الناس گردنم بگیرم 😢😂

فداتشم بخدا من ک‌ منظورم تو نبودی😂💚همین دوساعت پیش ینفر ک اینجا کلی طرفدار پیدا کرده بود آنچنان تهدیدم میکرد ک برگام ریخته بود

اسم خودت و مامانت و اینارو ب هیچکسسس تاکید میکنم ب هیچکس نگو من شانس اوردم اسمارو الکی گفتم بهش ک ا ...

اهاااا من از این نوع طالع بینیا بلد نیستم اسم مادر و کوفت و زهرمار

من کتاب خط شناسی دارم طالع بینیم بر اساس تپه های روی دست و ماه تولد بلدم😉😂 سرگرمییییییییی میفهمی سرگرمی!

البته این وسطا اطرافیانم کف میکنن از بس واقعیت هارو گفتم 

واقعا چجوری همچنین کاری میکنن ؟

اسم مامانتو خودتو ازت میگیرن ب بهانه ی اینکه ببینن مثلا فلان اتفاق برات میوفته یا ن...آیندت چطوری میشه

اما بعدش دیگه بدبخت میشی.هرجور دلشون بخواد باهات حرف میزنن اگه حرفی بزنی تهدید میشی.مثلا همین امشب یکیش بم گف بد بلایی سرت میارم نمیذارم کنکور قبول شی مامانتو اذیت میکنم و فلان

و کلییی فحش ناموسی

اسم خودت و مامانت و اینارو ب هیچکسسس تاکید میکنم ب هیچکس نگو من شانس اوردم اسمارو الکی گفتم بهش ک ا ...

اگه اسم واقعی بدی چی میشه 

منم تجربه شو داشتم گفت رایگان میگیره اسم خودت مادرت پدرت عکس کف دستت و اینارو بفرست بعدش دیدم حرف های بی ربطی هم میزنه کلی ترسیدم بلاکش کردم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎