2777
2789
عنوان

مامان ها میاین

53 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

من یه دختر شش ساله دارم کع پیش دبستانی میره

یه دختری همسن دخترم همسایع ماست دخترم باهاش دوست و همبازی نبود از قبل اما خوشش میومد ازش

الان به اصرار خودم انداختمشون توی یک کلاس

اما الان فهمیدم بچه ی بازیگوش و اذیت کنیع همه رو کلافه میکنه همش بهانه میگیزع گریه میکنه دروغ میگه همه شاکین ازش

مناسفانع هرچی ب دخترم میگم خیلی باهاش صمیمی نشو ولش کن چن تا دوست دیگم دارع با اونا بیشتر جور شو میگع باشع اما همینکه میبیننش یادش میره

هرکار کنه دخترمنم فوری دنبالشه خوشم نمیاد عاداتش و یاد بگیرع خود احمقم بودم مث چیییی پشبمونم

بنطرتون چجوری با دخترم رفتار کنم گوش بده بهم بیخیالش بشه

یا من خیلی حساسم نمیدونم😥😥😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش شما اشتباه هست .. راهش اینه دوستان جدیدی برای دخترتون پیدا کنید .. با مادر اون بچه ها ارتباط بگیری و مرتب بیرون برید و برنامه ی دورهمی بزارید تا خود به خود فرزند شما با اون بچه های که شما انتخاب کردید صمیمی بشه 😉

روش شما اشتباه هست .. راهش اینه دوستان جدیدی برای دخترتون پیدا کنید .. با مادر اون بچه ها ارتباط بگی ...

خب عزیز مشکل همینه الان ما با این دختر خانوم تو یه ساختمونیم

ظهرا که میارمش اسرااار ک وایسیم پایین چن دیقع بازی کنیم

دارع ناخوداگاه باهاش مچ میشع من دوس ندارم بهش گفتم اجازع نمیدم دیگه پایین وایسه 

خب دوستای خوب دیگم دارع توی مهد رفته چسبیذه ب این