2777
2789
عنوان

کنکور

154 بازدید | 16 پست

رفتم ثبت نام کردم مدرسه بزرگسالان 

پاییه دهم ترک تحصیل کرده بودم

میخام دیپلم بگیر 

بنظرتون میتونم برا کنکور ۱۴۰۴

از الان بخونم 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

ااصلا سر درگمم

یه دختر ۱ ساله هم دارم 

اصلا کار درستی کردم یا غلط😥

کتاب هاس تست چقدر گرونه😶

😍ادکلن 50 تومنی کانال روبیکام @odkoloonn😍😍

چند سالته؟

چه رشته میخوای بخونی نمیدونم بتونی یا نه ولی رشته تاپ رو خیلی فکر نمی‌کنم با وضعیتی که الان گفتی البته هیچ چیزی غیر ممکن نیست ولی بیشتر میتونی روی پیراها و فرهنگیان مانور بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای؟  الان نهایی شده، معدل تو کنکور تاثیر داره پس خیلی باید بخونی

۲۰

انسانی 

پس بیشتر تمرکزم بزارم تو امتحاناتم

عشقم حرومه اینطوری دانلود کردن کتاب تست

😐 چرا حروم باشه

داری می‌خونی ،پول نداری ، پول داشتی که می‌خریدی، 

طرف بخونه قبول بشه دست چند نفر میگیره

مگه می‌خواد دزدی کنه 

کارتوخونه معتبر میخوای تاپیک اخرم
😐 چرا حروم باشه داری می‌خونی ،پول نداری ، پول داشتی که می‌خریدی،  طرف بخونه قبول بشه دست چند ...

عزیزم من نمیگم طرف داره یا نداره یا میخواد دست چند نفر رو بگیره کلا همه ناشر ها اول کتاب هاشون میزنن که استفاده از کتاب در کانال های دیگر حرام است و پیگرد قانونی دارد دست چند نفر رو بگیره تو این دنیا اون دنیاشو میخواد چیکار کنه طرف گفته حرومه حالا میخوای کار خیر بکن تو میخوای نکن😊

خوبه پس خوب بخون به هدفت برسی🌱 اره امتحاناتو جدی بگیر ۶٠ درصد تاثیر معدله و اینکه دهمتو خوندی؟ ال ...

اره باید سعیمو بکنم 

دهمم خوندم معدلم پایینه😪 ۱۷.۷۶ اینا 

میگن دوازدهم خیلی تاثیر داره.