2777
2789
عنوان

همسرم فیلم پو**ن میبینه،کمکم کنید

743 بازدید | 32 پست

به جز اینجا جایی ندارم که حرفامو بزنم 

من ۲۰ سالمه ۴ ساله که باهمسرم ازدواج کردم (۲سال نامزد،۲ سال هم عروسی ) یه دختر ۱/۵ ساله دارم نگید چرا اینقدر زود بچه دار شدی که شوهرم مجبورم کرد همسرم ۳۵ سالشه ازتفاوت سنی هم نگید که ازدواج فامیلی بود و سنتی، تو فامیل به یه آدم سرشناس و چشم پاک معروفه نمایشگاه داره، وضع مالی خوبی داریم ولی من چند شب پیش گوشیو چک کردم فهمیدم تو این چهار سال داشته فیلم پو*ن می‌دیده من زن گرمی هستم توی رابطه همیشه ازم تعریف میکنه ...

هیکل خیلی خوبی هم دارم ( بقیه از هیکلم خیلی تعریف میکنن)اولش که فهمیدم خیلی شلوغ کاری کردم خیلی خودم و زدم دوروز تمام گریه کردم ولی دیروز باهاش منطقی صحبت کردم راستش به این نتیجه رسیدم که جدا شم ازش توروخدا نگید بخاطر یه فیلم پ*رن وقتی آدم تو اوج جوونی به یکی اعتماد داره و وفاداره خیلی سخته که بفهمه شوهرم یه آدم هیز و شهوتیه،من تمام اعتماد به نفسم و از دست دارم دیگه هیچ انگیزه ای به این زندگی ندارم من حتی به خودکشی هم فکر میکنم آخه این اونجور آدمی بود که همیشه میگفت خاک تو سر مردی که فیلم ببینه زن خودشو با اون جن*ده ها مقایسه کنه اونا شغلشون اونه،الانم میگم باید منم ببینم (خودم از فیلم پ*رن متنفرم )میگه نه اگه ببینی دیگه تا آخر عمر به روت نگاه نمی‌کنم بهش گفتم تو چرا نگاه میکردی میگه شیطون گولم زده ولی من وقتی متن سرچ هاشو دیدم ازش متنفر شدم اخه نمیدونید که چیا سرچ کرده بود حالا من خودم و که تبدیل شدم به آدم مرده و ضعیف و بدون اعتماد به نفس  انتخاب کنم یا زندگی با همچین مردی من حتی از ترس اینکه نکنه این فیلم دیده سمت زنای دیگه هم بره باهاش رابطه دارم (از وقتی که فهمیدم پ*رن میبینه) ولی امروز که به خودم نگاه کردم فک کردم من میتونم یه زندگی بدون افسردگی داشته باشم یه زندگی ای که نگران نباشم اگه یه روز  خسته باشم نتونم نیاز شوهرم و برآورده کنم نره سمت اینجور چیز لطفا خودتونو بزارید جای میبخشید که طولانی شد خواستم با جزئیات بگم تا بهتر بتونید کمکم کنید ❤️

شما بجای تاپیک زدن باید به زوج‌درمانگر مراجعه کنی عزیزم. دوستانه می‌گم اینجا سر مسائل مهم زندگی نظر نخواه اگر زندگیتو دوست داری

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهترین و درست ترین کمک و مشاوره بهت می‌کنه اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه برای اینکه یه تصمیم درست بگیری برو مشاوره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

حق داری ناراحت باشی ولی عزیز دلم زود تصمیم نگیر باش حرف بزن همه اینایی ک گفتی و به خودش بگو‌. بگو که چقد ازش ناامید شدی یه بار بش فرصت بده اگه تکرار نکرد ک خدارو شکر اگه تکرار کرد یه تصمیم جدی بگیر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

این چه دلیلیه اخه 

همه مردها می بینند .

این دلیل اصلا محکمه پسند نیست 

تازه طلاق بگیری بعد دوباره ازدواج کنی میبینی اون مرد بعدی هم می بینه 

کوتاه بیا 

این بچه بازی ها رو بذار کنار

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا