2777
2789
عنوان

کمک به حیوانات

29 بازدید | 3 پست

دوستان یه گربه تو کوچه مون ماشین بهش زده و پاهاش شکسته خودم شرایط شو ندارم ببرم دامپزشکی میدونین با کجا میشه تماس بگیرم بیان ببرنش؟؟

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

شهرت کجاست؟ بگید ببین یه حامی حیوانات توی شهرتون پیدا میشه یا نه؟ توی این اینستاگرام سرچ کن یا توی دیوار اگهی بزن ولی احتمالش کمه کسی پیدا بشه چقدر زحمت داره برات اگه شرایط مالی شو داری ببری طفلکی دامپزشکی میدونی چقدر درد میکشه اخه

شهرت کجاست؟ بگید ببین یه حامی حیوانات توی شهرتون پیدا میشه یا نه؟ توی این اینستاگرام سرچ کن یا توی د ...

بحث مالیش نیست اصلا موقعیت شو ندارم الان ببرمش سر کار هستم تا شب فکر کردم محیط زیست جایی باشه که بشه تماس گرفت 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث مالیش نیست اصلا موقعیت شو ندارم الان ببرمش سر کار هستم تا شب فکر کردم محیط زیست جایی باشه که بشه ...

محیط زیست؟! نه بابا محیط زیست ربطی بهش نداره

باید حامی پیدا کنی که فکر نکنم بیان

تا فردا پسفردا اگه میتونی خودت ببر