2777
2789
عنوان

کسی بوده روزای اول خوابگاه موندن گریه کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 23 پست

من دو هفته اول ۲۴ساعته گریه میکردم، میگم ۲۴ساعت واااقعااا ۲۴ ساعته ها ، میرفتم تو کتابخونه خوابگاه اونموقع اول سال بود خالی بود گریه میکردم از صبح تا خود شب، میگفتم ینی حالم خوب میشه هیچوقت🤦‍♀️😂 هیچییی هم نمیتونستم بخورم، یه شربت البالو خونگی باخودم اورده بودم اونو فقط توش آب میریختم میخوردم که بیهوش نشم ، دیگه کم کم خوب شم بعد دوهفته

خواهر من زار میزد میگفت منو از این جهنم در بیارید😂

من هفته اول به بچه ها دلداری میدادم گریه نکنید دانشگاهه باهدف مثبت اومدیم تاثیرگذار میشیم مهم میشیم و فلان.   اما بعد هفته اول اونها عادت کردن ومن زدم زیر گریه   ولی بهترین دوران زندگیم ایام خوابگاهی بودنم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوران راهنمایی و دبیرستان شهر بودم تو خوابگاه هم موندم اینقدر گریه میکردم 😂😂

به ویژه وقتی مامانم زنگ میزد یا میومد دیدنم هی میرفتم تا نصفه برمیگشتم گریه میکردم اخرش مامانم گفتبرو وگرنه با کیف میزنم تو سرت 😂😂😂

ولی بهترین دوران زندگی من بود قدرشو بدون

سلام مبارکه ، عادت میکنی 

مشغول درس میشی ‌ ،با دوستات بگو بخندو خاطره گویی میکنی یادت میره 

امروز عصر با هم اتاقیات برو بازار دوری بزن میوه بخر، چیزی بخور حال و هوات عوض بشه

کلا تا خواستی بری توفکر ، سریع خودتو مشغول کن با درس یا گپ 

اگر محوطه خوابگاه حیاط داره ، چای درست کنید با یه زیرانداز برید بشینید تو هوا آزاد

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع