2777
2789

۷ تا فاطیما دادم بهش دونه ای ۱۰ خرید شد ۷۰

۵ تا النگو برداشتمشد دونه ای ۱۵ شد ۷۵

وزن النگو رو زده ۲۵ گرم یعنی طلای خامش میشه ۶۰تومن ۱۵ تومن اجرت گرفته 

یعنی دونه ای ۳ تومن بنظرتون زیاده؟؟؟

خیلی استرس دارم خودم تنها بدوم میگم شاید کلاه سرم گذاشته

اینا ۹ درصد مالیات و ۹ درصد یچی دیگه هم میگیرن😕

من اینجوری دیدم موقع حساب کتاباشون.

غیر از اجرت

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حین خرید تو سایت چک کن. منم دیروز انگشتر خریدم رفتم تو نت محاسبه اجرت طلا بعد اجرت و گرم طلا رو زدم شد یه مبلغی، بعد فهمیدم بنده خدا چقدر بهم تخفیف داده

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
اینا ۹ درصد مالیات و ۹ درصد یچی دیگه هم میگیرن😕 من اینجوری دیدم موقع حساب کتاباشون. غیر از اجرت

هفت درصد سود نه درصد مالیات به علاوه اجرت ساخت که که کسر میشه و می‌ره جیب طلاساز

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

همش اجرت نیست عزیزم. ۱۶-۱۵ درصد مالیات و سود طلافروشه. فکر کنم مناسب حساب کرده باهات.

حالا فاطیما چی هست؟ بار اوله می‌شنوم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من یه بار خواستم النگ هامو عوض کنم دیدم ۲ گرم کمتر بهم الگو داد تازه ۳ میلون هم بیشتر پول می خواست قبول نکردم منم از اونموقع دیگه طلا عوض نمی کنم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

به نظر من ك گرون بوده گرمي ٥٦٠هزار تومن كشيده رو النگو جديدا

من معمولا النگو اجرت بالا نميخرم يا هفت درصد ميخرم يا نُه درصد…ولي گرمي ٥٦٠زياده عرفش بين ٢٥٠ تا ٣٠٠ گرمي 

۲۹ گرم

به نظرم عوض نکن ۲۹ گرم طلا میدی ۲۵ گرم بخری تازه ۵ میلیون هم اضافه بدی خیلی ضرره 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔