2777
2789

چه بامزگی🫥

بجز بدبختی چیزی یادم نمیاد...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما از دوران کرونا فقط خاطرات خجالت آور داریم تا خنده دار 

از بس خونه بودیم یا دائم دعوا داشتیم یا اینقدر می خوردیم و نی خوابیدیم و فیلم می‌دیدیم زندگی کلا به فنا رفته بود 😅

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
شستن پفک کیک و تمام نایلون هایی که از بیرون میومد

من یه بار روغن ۵ کیلویی خریدم از بس با مایع ظرف شویی شسته بودم نمی دونم چجوری آب رفته بود داخلش وقتی بازش کردم کف زد بیرون 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

ماسک هایی که میاوردیم میشستیم دوباره میزدیم🫤🤣

جنگ اعصاب مامان ها و بچه هاشون

خواستگاری و بله برون و عروسی های کرونایی فقط با حضور افراددرجه یک فامیل. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ایام کرونا را چگونه گذراندید ؟

به نام خدا

سفره را جمع کردیم ، رختخواب را پهن کردیم

رختخواب را جمع کردیم ، سفره را پهن کردیم 

😐😐😐😐😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

خاطره بامزه. یادم نیست اما کنار غمی که از رفتگان گذاشت بزرگترین حسنش قطع ارتباط با آدمهایی بود که مجبور بودیم عید به عید ببینیمشون 😁😅 واقعا راحت شدم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

درسته که یه تایمی بود که واقعاً همه از ترس از دست دادن عزیزامونو داشتیم یه ادمایی عزیزای زندگیشونو از دست دادن زندگیاشون به معنای واقعی نابود شد چقدر کادر درمان بی‌گناه واقعاً که با نبود واکسن باعث شد جون عزیزشون از دست بره شادی واقعا نداشت ولی یه قسمت خیلی بامزش این بود که اگر جایی بودی حتی آب دهنت می‌پرید گلوتو سرفه می‌کردی مردم یک جوری بهت نگاه می‌کردن که انگار زامبی دیدن دست خودشون  هم نبود واقعاً مردم وحشت زده بودن ترسیده بودن اما خوب خدا را شکر که بازم علم به خرافات پیروز شد و واکسیناسیون جمعیت خیلی زیادی از مردم باعث شد واقعاً جلوی بیماری گرفته بشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...