2777
2789
عنوان

بیایین براتون دعای توسل بخونم

50 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان من به نیت ظهور آقا صاحب الزمان وخشنودی وسلامتی ایشان و یلامتی وحاجت روایی شما وعزیزانتون دعای توسل میخونم هدیه به حضرت زینب ان شاءالله حاجت روا باشید 

لطفا لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم از تهه دل برام دعا کنید هم سلامتیمون و هم شوهرم بیکار شده و هیچ ادم یا کار خوب ودایمی سر راهش قرار نگرفته نه بچم نه خودم آسایش نداریم نه از لحاظ مالی نه از لحاظ اعصاب  لطفا برام دعا کنید ادمی خوبی سر راهش قرار بگیره کار پیدا کنه با حقوق خوب الان همه من ول کردن غیر خدا هیچکس ندارم به معنای واقعی فهمیدم تا پول داری اعتبار داری برای کار همسرم دعا کنید  هرچی ازتون برمیاد دستمون خیلی تنگه یه صلواتی یه دعایی یه سوره ایی هرچی میتونید من مهمون قلب مهربونتون کنید 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

وانیا ، موفقیت

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کن برای حل مشکل منم بخون😭 منم براتون حدیث کسا میخونم

ممنونم خواهر مهربونم چشم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

سلام عزیزم الهی خیرببینی واسه خاله م‌میخونی دعاکن واسش مریضی قلبی داره الان مشهد میبرنش اتاق عمل بالن بزنن قلبش ،بس که اتاق عمل رفته خسته شده دعاکن رگ قلبش بازبشه به سلامتی برگرده ان شاا... حاجت روا بشید

دعا کنید برام

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

سلام عزیزم الهی خیرببینی واسه خاله م‌میخونی دعاکن واسش مریضی قلبی داره الان مشهد میبرنش اتاق عمل بال ...

ختم دعای توسل به نیت ظهور امام زمان عج و حاجتروایی همه ی اعضا

به مدت ۴۰ روز

https://eitaa.com/joinchat/2497315256C333f158887

سلام عزیزم الهی خیرببینی واسه خاله م‌میخونی دعاکن واسش مریضی قلبی داره الان مشهد میبرنش اتاق عمل بال ...

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

چشم گلم ان شاءالله سلامتیش بدست بیاره وبحق بی بی فاطمه زهرا لباس عافیت بپوشه 

۱۰ تا صلوات میفرستم برات ..شکوفه  شب قبل خواب سوره واقعه بخون

ممنونم عزیزم چشم