2777
2789

بچه ها من ۵ ماهه با یکی وارد رابطه شدم ۲۶ سالشه بعد خیلی خیلی دوسم داره یعنی بفهمه یه ذره باهاش سرد شدم زنگ میزنه گریه میکنه و میخواد همه چیزو درست کنه 

۳ ماه که از رابطمون گذشت گفت که یکساله سرطان داره و اول بار نگفته که من ولش نکنم و راست می‌گفت و باهاش دکتر رفتم و مطمئنم از این مسئله ولی ولش نکردم 

بعد گذشت دیدم موقع بحث و اینا خیلی عصبی رفتار میکنه باهاش صحبت کردم و خودشو اصلاح کرد و دیگه تند برخورد نکرد دو شب پیش پیام داد خواستگاری کرد گفت هروقت بگی میایم خونتون خواستگاری منم بخاطر رفتارایی که از قبل نشون داده بود همین عصبی شدناش و دیر گفتن مریضیش و اینجور چیزا گفتم نه و من نسبت بهت سرد شدم و هرچی گفت درستش میکنم قبول نکردم و باهاش بهم زدم اون هنوز داشت حرف میزد من از همه جا بلاکش کردم

از طرفی پسر خوبیه و دوسم داره و قصدش جدیه و دلم براش تنگ شده 

از طرفی هم میترسم باهاش ازدواج کنم سر مریضیش و اتفاقی براش بیفته و تو اوج جوونیم بدبخت شم نمیشه هم الکی ادامه داد و وابسته شد و تهش هیچی به هیچی 

تصمیم درست چیه توروخدا شما بهم بگید؟

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نفهمیدم حکمت جدایی اینجور عشقای قشنگ چیه🙂

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

کسی که آدم حسابی باشه همچین مسئله ی مهمی رو پنهان نمیکنه و به شما هم اجازه و حق تصمیم گرفتن و انتخاب کردن میده

کار ایشون نهایت خودخواهی و... بوده!!!

مشخصه که عقل چی حکم میکنه و کار درست چیه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

شوهر مریض داشتن خیلی سخته

آدم عشقش تکیه گاهش جلو همش درد بکشه 

با دکتر حرف زدی چی گفت؟ 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

بگو ازدواج ک به ان راحتی نیس من شناخت زیادی ازت ندارم ایشالا بیشتر اشناشدیم و از هم مطمعن بودیم اون وقت ازدواج میکنیم ( نگو به خاطر سرطانش گناه داره همین زمان آشنایی رو بهونه کن) انشالله بیماریش خوب شه بعدا و ازدواج کنید الان ک نمیشه..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼