2777
2789
عنوان

خانمای شاغل چه موقع میرید باشگاه

852 بازدید | 17 پست

خانما شما ساعت چند میرید باشگاه و ایا خسته و اذیت نمیشید؟
خیلی دوست دارم برم باشگاه ولی ظهر ساعت ۲ که میرم خونه تا نهار بخورم و کمی بخوابم نمیشه دیگه رفت باشگاه ، برنامه شما چطوریه؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

منم خ دلم میخواد برم وقت ندارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خ دلم میخواد برم وقت ندارم 

منم همینطور

ولی الان دیگه روز ها داره کوتاه میشه، نمیدونم جطور میشه برنامه ریخت

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

من شاغل نیستم اما اونایی که شاغلن اکثرا یا بعد کارشون میان 

یا تایم شش به بعد میان

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
مستقیم از محل کار میرم باشگاه و بعد میام خونه و دوش میگیرم و استراحت میکنم

اینم روش خوبیه 👌🏻

ساعت 5تا6روزهای فرد البته دو تابچه مدرسه ای هم دارم،ولی میرم چون پشت میز نشینی تحرک ندارم ،خیلی خطر ...

خالا که روز ها کوتاه میشه برنامه بازم همینه ؟

من شاغل نیستم اما اونایی که شاغلن اکثرا یا بعد کارشون میان  یا تایم شش به بعد میان

ممنون عزیزم
منم بپرسم ببینم باشگاه نزدیکمون تا چه ساعتی بازه

سلام

عسل خانم من هم شرایطم مثل شماست ولی به  وزن و هیکل و سلامتی اهمیت می دم. تو خونه دخترم هم هست که نمی شه تنهاش گذاشت. از طرفی باشگاه رفتن رسیدگی های خودش رو می خواد.باید مرتب بری.زمان رفت و برگشتش هم هست.

با خودم فکر کردم بخوام چنین وقتی صرف کنم نه ناهار فردا آماده می شه و نه شام اون روز.دخترم هم تنها می مونه.خودم هم بیشتر از لذت ، استرس کارهای مونده رو می گیرم.

تصمیم خوبی گرفتم.تو خونه از ساعت ۷- ۸ عصر هر روز ورزش می کنم جدی.یک جفت کتونی با جوراب برای داخل خونه گذاشتم.موزیک های دلخواهم هم هست.دخترم درس می خونه و من ورزش.خیلی لذت می برم.گاهی دخترم هم خوشش می اد.دستگاه ندارم ولی با حرکات ساده به عرق کردن می افتم.بعدش دوش می گیرم و به کارام می رسم.

تا از سرکار بیام درس ومشق بچه ها وشام ساختن وناهار فردا رو آماده کردن دیگه وقتی برای باشگاه نمیمونه& ...

همون کارایی که انجام میدی خودش دو سانس باشگاهه ماشالله 😅

من مجردم