2777
2789

من از وسطای شیش هفته حالت تهوع شروع شد و رفته رفته بیشتر شد گلاب ب روتون هر چی میخوردم بالا میاوردم الان دو روزه ک وارد ده هفته شدم دیگه بالا نمیارم حتی دو سه روزه اصلا احساس تهوع هم ندارم طبیعیه ؟؟خیلی نگرانم ؟؟

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا که ویارت افتاده ولی فردا یه دکتر برپ

پس طبیعی نیست یهو قطع بشه ؟

اندازه نگه دار که اندازه نکوست...                                                                         هم لایق دشمن هم لایق دوست💜
پس طبیعی نیست یهو قطع بشه ؟

من تجربه حاملگی ندارم

ولی شما بد به دلت راه نده که استرس برات خوب نیس

اما تو دوره حساسی هستی دکتر بری اتفاقی نمیوفته که

خیالت از بابت بچه خوشگلت راحت میشه همین

برای راحتی خودت میگم که ارامش داشته باشی

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  
من تجربه حاملگی ندارم ولی شما بد به دلت راه نده که استرس برات خوب نیس اما تو دوره حساسی هستی دکتر ...

مرسی عزیزم انشاءالله شما هم تجربه کنی 

اره تا ندم خیالم راحت نمیشه

منم ۸ ماهه باردارم. از هفته ۶ شروع شد تا ۱۸ هفته کااامل تهوع شدید ... فقط هفته ۱۴ ، ب مدت ۴ روز قطع ...

اره الان خیلی از تایپکا رو خوندم راجب این موضوع انگار طبیعیه 

ولی خب دست خودم نیست خیلی نگران شدم 

انشالااااا😭 خدا کنه سه ماه دیگ اولین اقدامم باردار بشم 😭

انشاءالله عزیزم برات ایت الکرسی میخونم 

نگرانی بارداری تمومی نداره. من هفته ۳۳ ام، نصف شبی از خواب میپرم تمرکز کنم ببینم تکون میخوره 

انشاءالله بسلامتی نی نی رو بغل بگیری 

اره بخدا مردم از نگرانی 

مرسییی عزیزدلمممم🥺❤️ نتیجه دکترت هرچی شد همینجا بهم بگو فکرم میمونه پیشت

باش عزیزم ممنونم ازت