2777
2789
عنوان

قرصی میشناسید یا راهکاری دارید که یکی دوروز ببره تو‌ کما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 36 پست
یکی از اشناهامون مَرد ۴۰ سالع قرص برنج خورد   و از بین رفت لحظه ک همه جمع بودن دورش میخندید دکت ...

خیلی بده این وای فکرم ازش بیرون ممیره،با زنش مشکل داشت و زنش عزیتش میکرد ،ی روز رفته بوده قبرستون شهرستانشون و قرص نیخوره و ب همه خانوادش خبر میده و سلفی و فیلم میفرسته همه جمع میشن زنده هم بوده هنوز اما نمیتونستن کاری کنن ،الان داداشش جوون هس اما افسرده و قرص میخوره کلا داغون شدن ،و نزاشتن زنش بیاد تو مراسم ترحیمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا فوری خونو لخته میکنه قرص برنج حتی ی ذرررره

اشکال نداره بابا  

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
واقعا داری بش راه کار میدی  یا باب الحوائجججججج باورم نمیشه😳😳😳😳

اره دیگه

خب بلخره وطیفه ی انسان دوستانه حکم میکنه ،اگه کسی راهکار میخواد بهش کمک کنیم  

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
راهکار ندید.

ایشون مارو سرکار گذاشته , ما هم داریم سرکار میزاریمش