2777
2789
عنوان

شب اولی که میفهمی بهت خیانت شده

1407 بازدید | 82 پست

جوری میگذره ؟ 

چرا مثل مرده هام حتی گریه م نمیاد 

هزار تا سوال تو سرمه 

نمی‌دونم کی فردا میشه اصلا فردا باید چیکار کنم 

یه صفحه ای از زندگیم باز شده من اصلا بلد نیستمش

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

چقد از ازدواجت میگذره؟

شوهرت چند سالشه؟

خیانت مجازی یا جنسی؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد از ازدواجت میگذره؟ شوهرت چند سالشه؟ خیانت مجازی یا جنسی؟

ده سال 

۳۷ 

هردو

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

سلام

فقط بی خیالی بدردت میخوره

اگر خیلی سخته بازقیافه اش رو ببینی جداشو

فرزند طلاق درست میشه اما دیگه عذاب بودن باهاش رو نداری

ببین کدوم تحملش راحتتره و شرایطت چی میکه

طلاق یا بودن با یه خائن

چقد قشنگ گفتی

یه صفحه ای از زندگیم باز شده من اصلا بلد نیستمش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیخیال کیه که خیانت ندیده مردا همه همینن،اگه میتونی جداشو نمیتونی هم خودتو بزن به بیخیالی 

اصلا نمیتونم حالم خیلی بده 

دوتا بچه دارم دختر 

دختر بزرگم هشت سالشه خیلی حساسه 

اصلا نمیتونم حالم خیلی بده  دوتا بچه دارم دختر  دختر بزرگم هشت سالشه خیلی حساسه

حالا طرف چه اتیغه ای بوده دلیل خیانتش چیه ؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
بیخیال کیه که خیانت ندیده مردا همه همینن،اگه میتونی جداشو نمیتونی هم خودتو بزن به بیخیالی 

چقد این حرف ترسناکه خدایا🥲🥲🥲

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ