2777
2789

همش اشتی میکنن از دوباره قهر سر چرت و پرت بیشترم فرق گذاشتن بین بچه هاشون چون شوهر من ازدواج کرده هیچ خدمتی بهش نمیکنن پشتشم خالی کردن چون راضی به ازدواج یا من نبودن چون پدر پولداری نداشتم. خلاصه تو این ۶ سال من زندگی نکردم شوهرم همش فکر ذکرش پیش رفتارای خانوادشه نمیتونیم زندگی کنیم همش تکرار میکنه چیکارش کردن از بچگی تا الان میگن پاشو بریم بیرون میگه خال ندارم یاد کاراشون باز افتادم مریض شدم صد بار گفتم کاری نکن محبت منو از دست بدی نسبت به خودت منم ادمم مشکلتو با خانوادت حل کن من یه یه امیدی اومدم خونت

خدایاشکرت

همش دنبال دعواست ناراحته دلخوره افسردس گناه منو بچم چی بود چرا نمیتونه بیخیال بشه یا اشتی کنه فراموش کنه بذیاشونو یا هم بیخیال شه زندگی این جداست خستم کرده

خدایاشکرت

نه مثل خانواده های دیگه ماهی سالی یه بارم سر کوچه حتی نمیریم چون وقتی خونست همش خوابه همش بی حاله من خیلی ناراحتم چیکار کنم خودم زندگی کنم بیخیالش شم؟ 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کنم وقتی گفت نمیام بیرون حال ندارم خودم برم؟ وقتی دلش گرفته منم دلم نگیره بی اهمیت باشم پاشم برقصم به خودم برسم؟ خسته شدم از بس دلداریش دادم بخدا منم افسرده شدم چیکار کنم 

خدایاشکرت

بخاطررفتارای خانوادش افسرده شده.وابسته س بهشون.دست خودشم نیست.ببین حالاکه بعد این همه سال نتونسته کناربیاد پس باید خودت آشتیشون بدی.دعوتشون کن بامادرشوهرت صمیمی شو‌میدونم دل خوشی نداری ازشون ولی واسه حال خوب شوهرت و زندگیه خودت مجبوری باهاشون تورفت آمدباشی

همش دنبال دعواست ناراحته دلخوره افسردس گناه منو بچم چی بود چرا نمیتونه بیخیال بشه یا اشتی کنه فراموش ...

عزیزم منم خانواده همسرم همینطورا بین بچه هاشون خیلی خیلی فرق میزارن و هم من هم همسرم خیلی غصه میخوردیم ولی الان دیگه اصلا برامون مهم نیستن من پدر همسرم یه ادم سرشناس و ثروتمند هست ولی اندازه سر سوزن به ما کمک نکرد تازه زندگیمم تلخ کرده بود از خدا بخواه اون بهت بده نه بنده به درد نخورش

بخاطررفتارای خانوادش افسرده شده.وابسته س بهشون.دست خودشم نیست.ببین حالاکه بعد این همه سال نتونسته کن ...

خدا شاهده تو همه اشتی های این چند سال من واسط شدم که حال زندگی خودمم خوب شه ولی بازم قهر شد اخرش من کاری دیگه از دستم برنمیاد اخرشم میندازن سر من میگم زنت یادت میده 

خدایاشکرت
عزیزم منم خانواده همسرم همینطورا بین بچه هاشون خیلی خیلی فرق میزارن و هم من هم همسرم خیلی غصه میخورد ...

بخدا من چشمم دنبال مال پدرشوهرم نیست فقط دنبال زندگی کردنم بدبختم کرده شوهرم بخاطر خانوادش خیلی خستم

خدایاشکرت
شوهرت خودشم مقصره تودعواها؟بحث سرچیه بیشتر؟

نه شوهرم مقصر نیست خانوادش شدید خسیسن شدیدا ولی بازم به بچه های دیگش که مجردن میرسه ولی به شوهر من اصلا چون راضی نبودن با من ازدواج کنه میخواستن یه دختر بگیرن که پدرش ثروتمند باشه بعدش پولش برسه به بچه اینا

خدایاشکرت
نه شوهرم مقصر نیست خانوادش شدید خسیسن شدیدا ولی بازم به بچه های دیگش که مجردن میرسه ولی به شوهر من ا ...

دیگه شوهرت بایدبدونه وقتی انقد وابسته س وحالش به اونا بستگی داره نذاره دعواودلخوری پیش بیاد.واقعا بعضی وقتا پدرمادرا ازبچه هم بچه ترمیشن.من چون خودم آدم وابسته ایم شوهرتو درک میکنم

دیگه شوهرت بایدبدونه وقتی انقد وابسته س وحالش به اونا بستگی داره نذاره دعواودلخوری پیش بیاد.واقعا بع ...

من بچم رقت اتاق عمل دوماهش بود حتی نیومدن بیمارستان بهش سر بزنن شوهرم این کاراشون از یادش نمیره. نمیتونه هضم کنه

خدایاشکرت
من بچم رقت اتاق عمل دوماهش بود حتی نیومدن بیمارستان بهش سر بزنن شوهرم این کاراشون از یادش نمیره. نمی ...

🤦‍♀️..شایداگه چندوقت اصلا نبینتشون بهتربشه حالش وعادت کنه.فعلازحمت افسردگیش پای توئه.سخته ولی تامیتونی فضارو واسش شادکن.فیلم طنزبذارببینید.خاطره تعریف کن تا حواسش پرت بشه