من ی ساله عقدم هرجا ک پا داد برام عوضی بازی در اوردن خانواده شوهرم مثلأ تا دیدن با شوهرم بهرم رفتن سرویس طلامو گرفتن تالار و فیلمبردار رو گرفتن منم مثل اسگلا میمونم براشون ن احترامی ن هیچی خانواده من تو هیجا نیستن ولی خانواده اون میخان همه جا باشن الانم مامانش میخاد بیاد باهامون کت و شلوار ببینه منم دلم میخاد حالشو بگیرم ولی نمیدونم چجوری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ببین اگه شوهرت بچه ننه هست و تو مواقع دیگه هم مادرشو دخالت میده خب حق داری ناراحت باشی و به همسرت بگو ولی اگه بچه ننه نیست سخت نگیر، بذار بیاد پسرش یه بار داماد میشه اذیت خودت نکن و این روزا رو آسون بگیر که خاطرات خوبش براتون بمونه
خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
والا من خودم نظردادم ک با شوهرت حرف بزنی چون هرکاری کنی تهش دعوا میشه با شوهرت
حرف زدم گفتم ببین خانواده من ی جا نیمدن با ما ب خودشون اجازه ندادن بیان گفت من اعصاب ندارم و فلان گوشیو قطع کرد راجبشم دیگه حرف نزد معلومه رفته ب مامانش گفته و فکر میکنم قرار برن بخرن بگن اینترنتی سفارش دادیم پولشو بزن مثلآ
بچه ننه هست ولی بعضی جاها خیلی کم پشت منه اونم جوری ک جلو من تابلو نباشه و من پرو شم
فقط باید با سیاست رفتار کنی و همسرتو سمت خودت بکشونی وگرنه زندگیت از دست رفته،هیچ وقت بدی مادرشو جلوش نگو همیشه زبون خوش داشته باش،تا همسرت بدونه ذاتت خوبه و وقتی کسی در حقت بدی میکنه پشتت در بیاد،به نظرم بذار مادرش بیاد و روی خوش نشون بده،به همسرتم بگو به خاطر اون و عشقتون این کارو میکنی،اگه همچین چیزیو تو خودت میبینی که بسم الله وگرنه یه عمر باید بجنگی
خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
فقط باید با سیاست رفتار کنی و همسرتو سمت خودت بکشونی وگرنه زندگیت از دست رفته،هیچ وقت بدی مادرشو جلو ...
اخه این کجاش سیاسته ک کاریو ک اونا میخان بکنم دقیقأ من دلم میخاد مادرشو اذیت کنم چون دلم واقعأ شکست سرویسمو خریدن حتی ب من نشونم نمیدن چرا باید کوتاه بیام