2777
2789

من ی ساله عقدم هرجا ک پا داد برام عوضی بازی در اوردن خانواده شوهرم مثلأ تا دیدن با شوهرم بهرم رفتن سرویس طلامو گرفتن تالار و فیلمبردار رو گرفتن منم مثل اسگلا میمونم براشون ن احترامی ن هیچی خانواده من تو هیجا نیستن ولی خانواده اون میخان همه جا باشن الانم مامانش میخاد بیاد باهامون کت و شلوار ببینه منم دلم میخاد حالشو بگیرم ولی نمیدونم چجوری

خب نرو بگو نیازی ب ن نظر من ندارین شما همه کارارو خودتون انجام میدین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چقد میپرسی خدایاتوبه خب هرکاری میخای بکن تو ک بحرف ما نیستی چرا هی میپرسی

اخه اصلآ کسی ب من راه حل میده؟؟؟همه گفتن خواهرتو ببر منم گفتم خواهرمو میارم ولی بازم دلم نمیخاد مامانش بیاد

عزیزم فقط با شوهرت باید حرف بزنبگو من‌میخام‌اینرتنی بگیرم‌یکی‌دیدم‌خوشگله و ...

پولش رو بده

حالا یا بعدا برو خودو‌تنهایی بگیر

یا ی روز دم‌در بکشونش بگو میخام ببینمت بعد بگو راستی اون‌پیج گفت اون کت شلوار زدگی داشت بیکاری بریم‌بیرون؟

عزیزم ببین اگه شوهرت بچه ننه هست و تو مواقع دیگه هم مادرشو دخالت میده خب حق داری ناراحت باشی و به همسرت بگو ولی اگه بچه ننه نیست سخت نگیر، بذار بیاد پسرش یه بار داماد میشه اذیت خودت نکن و این روزا رو آسون بگیر که خاطرات خوبش براتون بمونه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
عزیزم ببین اگه شوهرت بچه ننه هست و تو مواقع دیگه هم مادرشو دخالت میده خب حق داری ناراحت باشی و به هم ...

بچه ننه هست ولی بعضی جاها خیلی کم پشت منه اونم جوری ک جلو من تابلو نباشه و من پرو شم

اخه اصلآ کسی ب من راه حل میده؟؟؟همه گفتن خواهرتو ببر منم گفتم خواهرمو میارم ولی بازم دلم نمیخاد ماما ...

والا من خودم نظردادم ک با شوهرت حرف بزنی چون هرکاری کنی تهش دعوا میشه با شوهرت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
والا من خودم نظردادم ک با شوهرت حرف بزنی چون هرکاری کنی تهش دعوا میشه با شوهرت 

حرف زدم گفتم ببین خانواده من ی جا نیمدن با ما ب خودشون اجازه ندادن بیان گفت من اعصاب ندارم و فلان گوشیو قطع کرد راجبشم دیگه حرف نزد معلومه رفته ب مامانش گفته و فکر میکنم قرار برن بخرن بگن اینترنتی سفارش دادیم پولشو بزن مثلآ

حرف زدم گفتم ببین خانواده من ی جا نیمدن با ما ب خودشون اجازه ندادن بیان گفت من اعصاب ندارم و فلان گو ...

پیام بده بگو من پولی نمیدم مگر ب سلیقم باشه یا دوتایی بریم خرید تمام

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بچه ننه هست ولی بعضی جاها خیلی کم پشت منه اونم جوری ک جلو من تابلو نباشه و من پرو شم

فقط باید با سیاست رفتار کنی و همسرتو سمت خودت بکشونی وگرنه زندگیت از دست رفته،هیچ وقت بدی مادرشو جلوش نگو همیشه زبون خوش داشته باش،تا همسرت بدونه ذاتت خوبه و وقتی کسی در حقت بدی میکنه پشتت در بیاد،به نظرم بذار مادرش بیاد و روی خوش نشون بده،به همسرتم بگو به خاطر اون و عشقتون این کارو میکنی،اگه همچین چیزیو تو خودت میبینی که بسم الله وگرنه یه عمر باید بجنگی 

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
فقط باید با سیاست رفتار کنی و همسرتو سمت خودت بکشونی وگرنه زندگیت از دست رفته،هیچ وقت بدی مادرشو جلو ...

اخه این کجاش سیاسته ک کاریو ک اونا میخان بکنم دقیقأ من دلم میخاد مادرشو اذیت کنم چون دلم واقعأ شکست سرویسمو خریدن حتی ب من نشونم نمیدن چرا باید کوتاه بیام