2777
2789
عنوان

کاشکی یکی بود جای مادرم راهنماییم میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست
اونجوری خیلی پرو پرو میگه بریم مامانمم برداریم

توهم خیلی خیلی پررو بگو دوس دارم تنهایی بریم دوتایی

میخام‌اگ‌شد لباس زیر بردارم روم‌نیست پیش مادرت

یا بگو نههه بزار سوپرایزش کنم میخام‌اگ‌شد ی روسری بگیرم براش و ی آشغال بگیر براش و ببر پیشش بدونه تنهایی رفتید

چیزی گفت بگو والله بلفرض علی اصرار داشت بریم جلو شوهرت بگو ک نتونه بگه نه دروغ میگه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این کجاش سیاسته ک کاریو ک اونا میخان بکنم دقیقأ من دلم میخاد مادرشو اذیت کنم چون دلم واقعأ شکست ...

خب همینو به نامزدت گفتی؟که چرا منو نبردن برای انتخاب سرویس؟چی گفت

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
اگ‌میخای اذیت کنی باید بدجنس باشی ن اینکه خجالت بکشی

تا حالا بدجنس نبودم تو مل غمرم فقط منطق بلد بودم ولی اینا هیچی ن از محبت سرشون میشه ن منطق و فهم باید فقط با بدجنسی باهاشون رفتار کرد الانم فقط نیاز دارم ک یکی یادم بده بدجنس باشم

حرف زدم گفتم ببین خانواده من ی جا نیمدن با ما ب خودشون اجازه ندادن بیان گفت من اعصاب ندارم و فلان گو ...

اونا رفتن خرید واسه تو؛ تو رو نبردن تو چراخودشو میبری هیچ مادرشو دیگه چرا ؟؟؟؟

دوتا پاتو بکن تو یه کفش بگو مامانت نیاد چطور به خودش اجازه دادواسه من تصمیم بگیره و وقتی من نیستم برام خرید کردین الان من که دل اون کار تو رو ندارم ولی مامانت نباید بیاد همین که مثه خودتون نرفتم خرید کنم و ادم حسابت نکنم خیلی خانومی کردم سفت وایسا از اول والا بیچاره میشی تا اخر عمرت الان نتونی هیچ وقت دیگه نمیتونی

اونا رفتن خرید واسه تو؛ تو رو نبردن تو چراخودشو میبری هیچ مادرشو دیگه چرا ؟؟؟؟ دوتا پاتو بکن تو یه ...

همین حرفارو زدم شوهرم التماس کرد توروخدا بذار بیاد گفتم باش بد مامانش یهو جیغ و داد کرد من نمیام من گو میخورم با شماها جایی بیام قشقرقی ب پا کرد نگو و نپرس

همین حرفارو زدم شوهرم التماس کرد توروخدا بذار بیاد گفتم باش بد مامانش یهو جیغ و داد کرد من نمیام من ...

بهتر بعدن بگو من ته دلم هیچی نیست اخرشم دلم نمیاد ناراحتش کنم دوسش دارم دلگیر میشم کنیه نمیکنم من که گفتم بیاد انگار منو دوست نداره میره خرید منو نمیبره میگم بیا بریم خرید نمیاد بنداز گردن خودش