2777
2789

سلام دوستان،دوهفته ای میشه برادرم مشکوکه به اعتیاد ،مامانم داغون شده ازش تست گرفتن منفی بوده ولی خب عجیب و غریبه رفتاراش علائمشو میگم ببینید کسی رو میشناسین اینطوری بوده باشه و معتاد باشه ،

همش دوس داره بیرون از خونه باشه ،بشینه کنارت یه ریززز حرف میزنه ،اینقد حرفاش عجیب و غریب هست که اقوام میخندن بهش 😭 بیشترین علائمی که نشون داده همین زیاد حرف زدنشه و طرز خندشه که کاملا عوض شده ،من خودم ازش میترسم وقتی حرف میزنه باهام و همشم میگه من معتاد نیستم و دیونه هم نشدم ،همیشه اینطوری بودم اما تا الان نشون ندادم

نظرتون چیه ؟چیکارش کنیم اعتراف کنه چشه؟

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین دادش منه! یکسره حرف میزنه. طوریکه آدم‌ها خسته میشن، میگه من معتاد یا دیوانه نیستم خودش رو خوش تیپ و عاقل میدونه و دایم جلو اینه هست و به خودش میرسه اما یه معتاد به تمام هست

روانپزشک میگه چشه

نمیره میگه من خودم روانپزشکم خیلیارو این چندروزه درمان کردم😭

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
خوابش چطوره حالت چشماش چطوره

ببین صبح تا ۵ عصر سرکاره خونه نمیاد تا ۱ شب میخوابه دوباره ۵ صبح بیدار میشه میره سرکار،حالت چشماش وقتی میخنده عجیبه من میترسم ازش 😥