متاسفانه خانوادم مخالف شدیدن با ازدواج منو عشقم چون وضع مالیه ما متوسط رو به بالا ولی اونا پایینه از قیافش ایراد میگیره و... خلاصه مخالفن خودش زنگ زده مامانم گفته بود باباش میگه نه اونم گفته بود شما بهش بگو باهدش صحبت کن مامانمم قبول کرده بود ولی همش میگفته نه برو دنبال یکی دیگه بدرد نمیخوره گندم عشقمم گفته تمام زندگیم گندمه یکی دیگرو میخوام چیکار خلاصه تموم شد رفت این بحث بنا به دلایلی گفتم فعلا زنگ نزنه بعد حدود 40 روز پیش من به مامانم گفتم دوسش دارمو میخامش به غیر اون کسیو نمیخام مخالفت شدید کرد اخر هفته خونه نیست میخوام بهش پیام بدم باز به نظرتون چیا بگم بهش که قانع بشه تروخدا کمک کنید 🥺🥲
ارایشگرتونم🥹🥂 هر سوالی داشتین بپرسین🩶🩵یه صلوات مهمونم کن واسه بهم رسیدنمون🥺
بگو جنم داره باعرضه است تلاش میکنه به خیلی چیزا میرسه
مهم اخلاقه
مگه شماها قدیم از روز اول صاحب همه چی بودید؟
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.