2777
2789
عنوان

بچه های طلاق .....

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 18 پست

سلام عزیزم ببخشید ک اینجا میپرسم، شما شقاقت خوب شد؟ میشه اگه با روشی بهتر شدی ب منم بگی؟

منم بعد از سالها درگیری با شقاق، سه ماه و نیم پیش عمل کردم ولی خوب نشدم، معذرت میخوام با کوچیکترین سفتی دفعی همش زخم میشم، دیگه نمیدونم چکار کنم خیلی درمونده شدم

سلام عزیزم ببخشید ک اینجا میپرسم، شما شقاقت خوب شد؟ میشه اگه با روشی بهتر شدی ب منم بگی؟ منم بعد از ...

نه متاسفانه خوب نشدم . وقتایی که یبوست نیستم خوبم اما همینه که بشم مثه قبله.. دیگه دیدم همیشه هس خسته شدم حتی دارو هم استفاده نمیکنم دیگه .ولی دوباره میخوام شروع کنم برا حال خوبم سعی کنم ..من یبوست قبل پریودی دارم برا همینه که همیشه یبوست انگار هس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه متاسفانه خوب نشدم . وقتایی که یبوست نیستم خوبم اما همینه که بشم مثه قبله.. دیگه دیدم همیشه هس خست ...

وای عزیزم الان تاپیکاتو خوندم راجب یبوست قبل از پریودی، منم دقیقا همینم، بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم کاش راهی باشه

وای عزیزم الان تاپیکاتو خوندم راجب یبوست قبل از پریودی، منم دقیقا همینم، بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم ...

تغذیتون رو درست کنید قبل پریودی رازیانه دم کنید با نبات بخورید ولی تو پریودی نه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗