2777
2789
عنوان

بچه های طلاق .....

198 بازدید | 18 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم شرایط زندگیمو میخوام طلاق بگیرم تصمیم قطعیه اما فقط دلم برا بچم خونه خون نه میتونم بخاطرش بمونم نه راحت برم . بچم پیش خودمه اما با حسرتایی که قراره بکشه چیکار کنم دلم خیلی گرفته دلم براش میسوزه خیلی به باباش وابسته س چند روز ندیدش پژمرده شد بود تا امروز دو ساعت دیدش . موندم بخدا 

شماهایی که طلاق گرفتین چیکار کردین با بچتون چطوری کمبوداشو جبران کردین جای باباشو چطوری پر کردین .؟ روحیه ش بعد طلاق چطوره؟ لطفا راهنمایی م کنین

به عنوان یه بچه طلاق میگم که هیچوقت عقده هایی که از هم دارینو سر بچه خالی نکنین. پیشش از هم بد نگید. بهش نگبد که طرف یکیتونو بگیره. در ضمن اگر قراره پبشتون باشه باید بدونین که این دسته گلیه که شما به آب دادین. پای به بچه رو به این دنبا باز کردین حالا که میخواین طلاق بگیرین، باید جای پدرشم براش پر کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل طلاق هم باباش از صبح تا شب سرکار بود

یا همش سفرکاری بود

الان هرروز زنگ میزنه بهش باهاش صحبت میکنه

حداقل الان دیگه بحث و دعواهامون رو نمیبینه و یه ذره آرامش داره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

من تو زندگیم فقط یه حق انتخاب داشتم یا مامان یا بابا ک مادرم انتخاب کردم و تا ابد جرات حتی کلمه بابا ندارم 

شما اگرم میخای جدا بشی نزار بچث مثل من بزرگ بشه بزار آزادانه پیش هردو نفر رفت و آمد کنه حتی با وجود ازدواج مجدد

من تو زندگیم فقط یه حق انتخاب داشتم یا مامان یا بابا ک مادرم انتخاب کردم و تا ابد جرات حتی کلمه بابا ...

🥲💔 من حق گفتن مامانو که نداشتم هیچ، مامانمم بی میل نبود که بره دنبال زندگی خودش

🥲💔 من حق گفتن مامانو که نداشتم هیچ، مامانمم بی میل نبود که بره دنبال زندگی خودش

ما بچه های طلاق یکی از دیگری شرایطمون سخت تر 

اینا برا من دردناک بود ولی دردناک تر از همه چهار سال ب پای یکی نشستم آخر سر گفت خانوادم بخاطر جدایی بابامامانت قبول نمی کنن و ترکم کرد و خانوادش انتخاب کرد این خیلی دردناک تر از خیلی چیزای دیگه بود ...

ما بچه های طلاق یکی از دیگری شرایطمون سخت تر  اینا برا من دردناک بود ولی دردناک تر از همه چهار ...

وایییی من بزرگترین ترسم همینه🥲💔 نه بخاظر اینکه کسی نباشه. اینکه بخاظر این موضوعی که دست خودمم نبوده تحقیر بشم کوبیده بشم که تو بچه طلاقی و نمیخوامت

وایییی من بزرگترین ترسم همینه🥲💔 نه بخاظر اینکه کسی نباشه. اینکه بخاظر این موضوعی که دست خودمم نبود ...

خانواده های روشن فکر زیادی هستن ک اصلا این موضوع رو حتی نمیبینن و من این آقا رو خیلی دیر شناختم بعد چهارسال جوونیم تحقیر هایی ک بخاطرش شدم و هزاران موضوع دیگه در حقم نامردی کرد .... 

سر موندنش پیش خودم یا باباش دعوا نداریم گفتیم بره و بیاد از این لحاظ آزاده . یه لحظه هایی با خودم میگم بخاطر بچم بمونم اما همه ی وجودم مطمئنم که دیگه نمیتونم تحمل کنم پدرشو زندگیمون از هم پاشیده . دوراهی بدیه خیلی بد

وایییی من بزرگترین ترسم همینه🥲💔 نه بخاظر اینکه کسی نباشه. اینکه بخاظر این موضوعی که دست خودمم نبود ...

این آقا دلی منو نمی‌خواست گولم زد گفت دوستت دارم ولی در آخر راحت رفت کسی ک شخصی رو بخواد با تمام دنیا بخاطرش میجنگه

به عنوان یه بچه طلاق میگم که هیچوقت عقده هایی که از هم دارینو سر بچه خالی نکنین. پیشش از هم بد نگید. ...

من میترسم بعدها بره مدرسه پدرمادرا رو بخوان نتونیم باهم پیشش باشیم یا ازش بپرسن و بدونن بچه طلاقه از خجالت کشیدنش میترسم ناراحتم

سر موندنش پیش خودم یا باباش دعوا نداریم گفتیم بره و بیاد از این لحاظ آزاده . یه لحظه هایی با خودم می ...

اینکه جدا بشین و بچه از لحاظ روحی اروم باشه بهتر از اینه که عصبی بشه بخاطر دعواهاتون