2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ بنداز توش روغن بیاد روش. و پیاز رنده کن توش. و اینکه اگه طعم ملس دوست دارید یه قاشق رب انار شیرین و یه قاشق رب انار ترش بریزید و گردو رو با آب قاطی کن از صافی عبور بده خیلی لطیف میشه

اینا نکاتی هست که رعایت بشه خیلی خوشمزه میشه من فسنجونام تعریف نباشه عالی میشه البته فسنجون برای هر شهر یه مدلیه

برای هر نفر ۵۰ گرم گردو

یکم تو تابه بدون روغن تفت بده ولی تنهاش نزار چون بسوزه خراب میشه

هم بزن ده دقیقه تا بوش بلند شه

برادو نفر ۱۰۰ گرم گردو یک ق رب انار... نصف قاشق رب گوجه میریزم

بعضیا رب گوجه دوست ندارن میگن فسنجون تیره خوبه

ولی خیلی خوشمزه میشه تفتش میدم با یکم زردچوبه

۱-۲ق شکر برای ملس شدن

تفت دادی اب سرد بریز روی گردو ها بزار۳- ۴ ساعتی بپزه

مرغ یک ساعت اخر سرخ شده بزار داخلش بپزه

من گوشت قلقلی میریزم تو فسنجون

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پیاز را رنده کن در روغن سرخ کن

گردو را بهش اضافه کن و با شعله کم تفت بده 

زردچوبه اضافه کن و تفت بده

یک قاشق رب گوجه اضافه کن و تفت بده

کنی آب بریز و جوش که آمد شعله را کم کن

گوشت چرخکرده را با پیاز و نمک به حالت قلقلی در بیار و در ماهیتابه سرخ کنوقتی فسنجون روغن انداخت قلقلی و رب انار  را بهش اضافه کن و بگذار با شعله کم بجوشه تا به غلظت برسه