2777
2789

پاییز که خیلی زیباست عزیزم 

یکی از فصل های زیبا و رنگی خداست 

طرز تفکر تون رو عوض کنین و به زیبایی های پاییز فکر کنین 

باید باهاش ارتباط برقرار کنین 🦋🍁

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاییز که خیلی زیباست عزیزم  یکی از فصل های زیبا و رنگی خداست  طرز تفکر تون رو عوض کنین و ...

دوساله از یک مهرمریضیم دیگه خسته شدم پارسال پسرم افتادبیمارستان یه هفته. اینم ازامسال یک هفتس هرکارمیکنم بدترمیشه

با شروع پاییز خیلی‌ها دچار افسردگی فصلی میشن از جمله خود من البته نمیدونم شما مشکل دیگه ایی دارید یا نه ولی افسردگی تو پاییز به خاطر تابش مایل نور خورشید و کمبود ویتامین d,افسردگی شایع هست و من خودم آبان و آذر خیلی به هم میریزم و الان بعد از چند سال که متوجه این قضیه شدم از قرص استفاده میکنم و بهار حالم خوب میشه و دیگه قرص نمی‌خورم 

چرا مگه تو پاییز چه اتفاقی میفته واست،چه کمبودی تو زندگبت داری که آرزوی مرگ میکنی

بخدافقط ازدست مریضی دارم خون گریه میکنم پسرم ۱۷ماهشه روانیم کرده چندمین باره دارم دکترمیبرم یسر ناله وگریه خودمم مریضم دیگه بریدم بخداکاش بمیرم مگه ادم چقد تحمل داره هربارمیرم کلی دارو ودریغ ازنتیجه همش میگن انفولانزا بااشه یعنی درمان نداره 

چه قرصی ؟

برای هر کسی با توجه به شرایطش قرص تجویز میشه به من دلوکستین داد و بوپروپیون ولی اینها با توجه به نوع افسردگی و شرایطی که دارید تجویز میشه پس بهتره سرخود نباشه مثلا عوارض بعضی قرصها لاغری بعضی چاقی بعضی کاهش میل جنسی بعضیا تپش قلب پس سر خود اصلا نخورید

بخدافقط ازدست مریضی دارم خون گریه میکنم پسرم ۱۷ماهشه روانیم کرده چندمین باره دارم دکترمیبرم یسر ناله ...

مریضیه فصلیه؟عزیزم یه طوری گفتی زبونم لال فک کردم چه مریضی،فقط گرمیجات بخورین دارچین عسل خرما و...

مریضیه فصلیه؟عزیزم یه طوری گفتی زبونم لال فک کردم چه مریضی،فقط گرمیجات بخورین دارچین عسل خرما و...

بخداانقد ویروس قوی ومقاومیه ک چندباره دکترمیریم بیفایدس جوری شدم دیگه نفرت گرفتم ازپاییز وزمستون همش دربه در بیمارستان ودکتریم