2777
2789

نظر شما چیه رفتین حالا اینجا

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

برای فرانسه؟

بله برای فرانسه یا هر زبانی رفتین؟؟؟ جدیدا

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای فرانسه یا هر زبانی رفتین؟؟؟ جدیدا

نه. انتخاب من این بود که یک بار دیگه برم دانشگاه، هم فرانسه بخونم، هم یک مدرک دانشگاهی دیگه بگیرم. امثال من هم کم نیست. از طرفی، کنکور امسال برای زبان‌های پرطرفدار اختصاصی شده بود که قبولیش رو خیلی راحت کرد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
نه. انتخاب من این بود که یک بار دیگه برم دانشگاه، هم فرانسه بخونم، هم یک مدرک دانشگاهی دیگه بگیرم. ا ...

اااره .. چند تا دانشگاه فرانسه دارن دیگ... ولی این اموزشگاهش خوب نیس اتفاقا دانشگاه داره اونم خوب نیس