2777
2789

چند روز طول میکشه؟

از دیشب پسرم گفت سرم درد میکنه از همون موقع تب گرفتتش ۳۹ و نیمم رسیده با استامينوفن و شیاف استامينوفن اصلا پایین نمیاد مجبورم همش بهش بروفن بدم اونم هر ۶ ساعت یعنی کار درستیه؟؟؟

هنوز دکتر نبردمش استرس گرفتم 

ابله مرغان نگرفته؟؟ 

چون اولش اینجوری میشه بعد درمیان

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود دکتر میبردیش....وقتی پایین نیاد مجبوری بروفن بدی دیگه

آخه دکتر خودش که خیلی قبولش دارم رفته از شهرمون نمیدونستم پیش کی ببرم

اگه تا فردا ادامه دار شد باید فکر یه دکتر دیگه باشم

میگم دارو خاصی داره یا فقط باید تبش کنترل بشه؟ یعنی میگم  تا فردا خطرناک نیس من فقط تبش کنترل ک ...

ببخش گلم من حالم خوب نبود خوابم برد...واس پسرم استامینوفن داد که تبشو پایین نیاورد و من شب بروفن میدادم.و نئوتادین داد و دوتا اسپری بینی و شربت زینک و مونته لوکاست.اینا داروهاش بود

یه روز خوب میاد

پسر من چهار شب تب کرد 

از همون اول فقط ازیترو مایسین روزی یکی بده 

آبش بخاطر عفونته 

تنها این نیست 

طعم دهان عوض میشه 

هیچ بویی نمی‌فهمه 

همه غذا ها رو بدمزه و بی مزه میفهمه

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
پسر من چهار شب تب کرد  از همون اول فقط ازیترو مایسین روزی یکی بده  آبش بخاطر عفونته  ...

تبش

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

جدید نیست از همون اخرای شهریور اومد این مریضی میگن کروناست که جهش پیدا کرده و واکسن روش اثر نداشته

تا چهار روز که تب نمیفته و به سختی میاد پایین بعدش بی اشتها و صعیف میشن ما هممون درگیر شدیم 

دکتر به ما گفت آنتی بیوتیک نمیخواد و تب ویروسیه...هرکدومشون یه چیزی میگن

ازیترو دادم، تبش اومد پایین 

برای کرونا معمولاً ازیترو میده