2777
2789

ن بعضی وقتا تو مشکلی نداری طرفت ذاتش مشکل داره و خودشو نشون میده

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هم مشکل داشتی تورو میزاشت کنار جدا میشدین بعد میرفت سراغ یکی دیگه

چند همسری برای حیواناته 

و اینجور مردها رو حیوان صفت میگن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

اگه کسی جواهرش رو با گردو پوک عوض میکنه مشکل از جواهر نیست مشکل از دارنده جواهره که قدر شناس نیست و قدر گوهر رو نمیدونه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

امیدوارم یه روزی مردم به این باور برسن که اگر خیانت دیدن مشکل از اونا نیست، مشکل از کسیه که خیانت کرده. انقدر به طرف بی‌ارزشتون بها ندید تو زندگی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

اکثر یا بهتره بگم همه ی ادمایی که بهشون خیانت میشه مشکلی ندارن و حتی چیزی بالاتر از لیاقت طرف مقابلشونم هستن اما اینکه اون فرد ذات خودشو نشون میده نباید رو اعتماد به نفس تو تاثیری داشته باشه

اگه جدا شدی سعی کن زندگی جدیدی شروع کنی ،انرژی های منفی رو از خودت دور کن و به آدمی که رفته دنبال چیزی که قراره بعدا با همون تاوان بده فکر نکن❤️

جدا نشدم...سه تا هم بچه دارم...پیام هاشو با یه زن دیگه دیدم اونم پیام و جک های ممنوعه ....دارم دق میکنم اصلا آروم نمیشم 

همش میگم شاید وقت کم گذاشتم براش. شاید اون طور که باید نبودم...شاید... واقعا دیگه کم اوردم

میشه بگین شما چقدر برای شوهراتون وقت میزارید ...چه کارای انجام میدید ؟؟

خودت رو ناراحت نکن گلم مشکل از شوهرت هست اینقدر هم دنبال مقصر کردن خودت نباش 

من اصلا وقت برا شوهرم نمیزارم میام خونه من میشینم اون کار خونه میکنه دیگه تا آخرش رو بخون ، خداروشکر تا حالا هیچ چیزی ازش ندیدم 

پس دلیل خیانت کردن اون شما نیستید گلم مشکل روانی خودش هست