2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال خودم درست کردم.مامانم هم بهم داد.مال خودم خوشمزه تر شده.منم هر سال دنبال خریدن بودم دیدم فا ...

دوغشو خریدی؟

وقتی ک با دوغ خیییلی غلیظ یا دو خس خودمون درست میکنی محشر میشه ترش و سفت

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

مگه کرمانشاه هم اش ترخینه دارن؟! 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
برو بازار اسلامی دکان هایی که ادویه میفروشن ترخینه دارن

با مجلیا متفاوته من اونجا دیدم محلیا ترش و سفته اما اونجا شبیه کوفتس و دس میزنی وا میره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
با مجلیا متفاوته من اونجا دیدم محلیا ترش و سفته اما اونجا شبیه کوفتس و دس میزنی وا میره

آره میدونم..اون ترخینه محلی رو شاید لبنیاتی ها داشته باشن چون بیشتر محصولاتشون رو از روستا میارن

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
آره میدونم..اون ترخینه محلی رو شاید لبنیاتی ها داشته باشن چون بیشتر محصولاتشون رو از روستا میارن

اره شاید.تو‌ روستاها اشنا داشته باشی پیدا میکنی.توی اینستام هس من ازشون هیزه گرفتم خیلی خوب بود

عزیزم چطوری درست کردی؟

پتله از مغازه خریدم ماست محلی هم حریدم دوغ زدم گذاشتم کنار تا خسه بندازه و ترش بشه قاطی هم کردم تو دبه با نمک چند روز موند ترش شد و پف کرد.من خشک نکردم بسته کردم گذاشتم فریزر