2777
2789
عنوان

ویارم چند روز خیلی کم شده بود

138 بازدید | 34 پست

خوشحال بودم گفتم شدتش کم‌شده الان با شدت ده برابر بیشتر برگشته اب میخورم بالا میارم اول هفته یازدهمم  

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

منم از امروز شدید شده ، سابقه ی بدی هم از نظر ویار دارم 😓

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندم هستی؟

هشتم

بارداری اولم ۸ کیلو کم کردم بارداری دوم ۱۰ کیلو از ویار شدید بدون یک گرم اضافه کردن وزن

از چند هفته شروع شد؟

دقیقاااا اول شش هفته شروع شد تو نه هفته کم شد ولی از چهارشنبه برگشته خیلیئ بدتره فقط دارم بالا میارم از صبح تا شب

من خیلی نگرانم.شش هفته هستم و علامتی ندارم خیلی.فقط تکرر ادرار دارم و سینه هام خیلی درد می‌کنه 

عادیه منم اولا همینجور بودم ولی الان پدرم در اومده از ویار

هشتم بارداری اولم ۸ کیلو کم کردم بارداری دوم ۱۰ کیلو از ویار شدید بدون یک گرم اضافه کردن وزن

منم تا حالا چهار کیلو‌کم کردم خیلییی اوضاعم خرابه 

پس هنوز زوده واسه ویار؟

انشالله که کلا نداشته باشی واسه هر کسی یه موقع شروع میشه من از اول شش هفته شروع شد تو شش هفته هفت هفته هر شب سروم باید وصل میکردم

هشتم بارداری اولم ۸ کیلو کم کردم بارداری دوم ۱۰ کیلو از ویار شدید بدون یک گرم اضافه کردن وزن

الان بارداری سومه؟؟؟؟

از کی شروع شد؟

از هفته ی ۶ کم کم شروع شد از امروز شدید شد حتی بزارم رو هم نمیتونم قورت بدم باید بدم بیرون در این حد