2777
2789
عنوان

جوش ته حلق روی زبان

2119 بازدید | 8 پست

طبیعیه یا ن تا اونجایی ک یادمه داشتمشون

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

نه طبیعی نیست

بنظرم وجود عفونت توی بدن باشه 

منم دارم ۱ سال میشه

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه طبیعی نیست بنظرم وجود عفونت توی بدن باشه  منم دارم ۱ سال میشه

دکتر حلق رفتم گفت چقد خلط داری 😐بوی بد دهانم داری؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
اگه منظورت برامدگی های ته زبان هست بله طبیعیه پاپیلاهای زبان هستن ته زبان بزرگترن

حس نفس تنگی دارم تو دهانم

دکتر حلق رفتم گفت چقد خلط داری 😐بوی بد دهانم داری؟ 

اره من طب سنتی رفتم

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

سلام به همه...من یه مشکلی دارم بچه ها اونم اینه که بعد یه رابطه مزخرف جنسی جلوی زبونم جوش زده یه تعداد که نه زیگیله نه تبخال...ته حلقم بالای زبونه کوچیکه هم جوش های خیلی ریز همرنگ حلقم دارم‌..جالبه دکتر عفونی رفتم گفت توهم زدی هیچی نیست عادیه!!! من موندم چجوری این همه جوشو ندید !!! از ترسم حتی آزمایش اچ پی وی از دهانه رحمم دادم ولی هنوز جوابش نیومده...یک هفته دیگه میاد...این جوشا به نظرتون چیه؟