ببین من اینطوری درست میکنم محشرررر میشه
اول پیاز داغ کن بزار کرمی بشه اصلا طلایی نباید بشه بعد سیر بریز یه کوچولو بوش بلند بشه
بعد قارچو بریز سرخش کن در تابه رو نزار آب نندازه درحد یه قاشق غذاخوری هم نمک بزن قارچ سیاه نشه(قارچارو تقریبا درشت خرد کن)
بعد ک قارچ سرخ شد خامه بریز داخلش درحد متوسط بریز بعد هم شیر اضافه کن درحدی که ففط یکم آبکی بشه بعد زیر دو دیقه خانوش کن شیر نبره
سینه مرغو تو یه تابه جدا سرخش کن حواست باشه دراز دراز خردشون کنی(مزه دار کن قبلش مرغو با پودر سیر و نمک و فلفل و سس مایونز و نمک)
بعد لازانیا ک آبکش کردی از سسی ک درست کردی اولش بریز تو ظرف بدون مواد باشه فقط از اون حالت آبکیش بریز بعد لازانیارو بچین یه لایه مرغ بریز بعد از اون سس قارچ بریز روش بعد هم یه لایه پنیر پیتزا لایه آخرو هم ک پر پنیرپیتزا کن تمااامم
اینو خودم یه بار گوشت نبود مجبور شدم یه روش جدید با مرغ درستش کنم😂محشررر میشه ببین حرف نداره جوری سیرت میکنه که از جات نمیتونی پاشی بعدش