2777
2789
عنوان

زیبایی و سلامت مو

35 بازدید | 3 پست

بچه ها من رنگ کار و کراتین کارم 

تو تهران کار میکنم 

اگه کسی یچه کوچیک داره نمیتونه سالن بره وضعیت مالیشم اوکی نیست ولی دوست داره به موهاش برسه من حاضرم با مبلغ کم یعنی فقط هزینه مواد براش کار انجام بدم 

نمونه کار موجوده ادرس سالن هم بخواید میدم بهتون ❤️

هدفم کسب درامد و جذب مشتری نیست سالنم خودش داره میچرخه میخوام کار خیر بکنم برای افرادی که تو این شرایط اقتصادی هزینه های بالا نمیتونن بدن ❤️

سلام عزیزم اگه مقدوره میشه لطفا از شرایط کاریت بگی اینکه بعد اموزش چکارا کردی؟الان وضعیت کاریت چطور ...

بعد اموزش دستیار شدم تا تونستم مدل گرفتم کار کردم ۲ سال دستیار بودم به صورت کامل هم مان هم کار مبکردم بعد یجا اجاره کردم و شروع به کار کردم الان خداروشکر داره میچرخه

م۶ ساله خودم سالن دارم ۲ سالم دستیار بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اموزش دستیار شدم تا تونستم مدل گرفتم کار کردم ۲ سال دستیار بودم به صورت کامل هم مان هم کار مبکرد ...

چقد عالی عزیزم موفق و پر روزی باشی

ممنونم از راهنماییت گلم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40