2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این پسر ابان ماهی چیه؟

1559 بازدید | 69 پست

ما باهم دوستیم خانواده هامونم خبر دارن خیلی همو دوست داریم و خیلی پسر پختیه ایه پسره هم ۳ تا بوتیک داره تو قشم خونه هم ۲ تا زمین داره  405 هم داشت فروخت بنا بنا بر دلایلی ک گیره هنوز نتونسته بسازه زمینشو پسریه ک هنوز دستشو جلو پدر خودش دراز نکرده و برادرش اینام خداروشکر خیلی سرمایه دارن و خلاصه خانواده مهربونی و خوبین و اینکه من اصلا ب ثروت و این چیزا نمیرم فقط اخلاقش واسم مهمه خیلی بفکر اینده و زندگیه خیلییییی دوسم داره و دوسش دارم ولی با این کاراش خیلی ناراحت و عصبی میشم اینکه وقتی بحثم شه ناراحت شم ازش همش با قربون صدقه حرفشو میزنه جوری ک مثلا ناراحت نیست ازم بعد نمیزاره ک حرفمو بزنم بحثمو تموم کنم سریع برمیگرده میگه حق باتوعه اشتباه از من بود و زود تمومش میکنه میگه بریم بخوابیم عزیزم ناراحتیشو بروز نمیده ک باهم حلش کنیم وقتی بهش میگم چرا ناراحت میشم از دلم در نمیاری و سریع بحثو تموم میکنی میگه چون نمیخوام بحث بینمون باشه باعث خرابی رابطمون بشه ولی من دوس دارم وقتی ازم ناراحته بهم بگه نمیخوام با قربون صدقه تمومش کنه حتی مقصرم من باشم بازم هیچ میگه حق با توعه اینجور خیلی اذیتم حس میکنم ناراحتیم واسش مهم نیست ولی خو خودش میدونه ناراحتم بشیم از هم بعدش پی بده بحث بینمون نیست اصلاانگار ما نبودیم ک ناراحت بودیم از هم نمیدونم چجور بهش بگم ک وقتی بحث داریم بمونه و حلش کنیم و تموم شه ن بمونه تو دلم😪 لطفا قضاوت نکنین فقط راهنمایی کنین ممنون میشم❤

اول بگو اینو چطور تور کردی

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خانوم ها اینجوری هستیم

دوست داریم بدونیم ته بحثمون به کجا کشیده میشه و با صحبت حل کنیم

ولی آقایون اینطور نیستن

دوست دارن همه چی سریع حل و فصل بشه و تو دعواها دنبال ثابت کردن نیستن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

منم ابانیم و کشش نمیدم چون فک میکنم حق بامنه!🤣🤣

ولی دلت نخاد بهت نشون بده ناراحتیشو چون خیلی بدمیشه😐

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی

اسی گاهی از ویرگول استفاده کن خیلی قروقاطی شد

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
منم آبانی ام از بحث کردن متنفرررم چون حوصلشو ندارم

اخه هر بار بهش میگم نمیخوام با قربون صدقه بحثو تموم کنی بمون از دلم در بیار ک بحث تموم شه ن بگی قربونت بریم بخوابیم ولی اصلا هیچچچچچ بحثمونم بشه بهش حرف بزنم از وات سین میزنه جواب نمیده از پیام شخصی پی میده ک اون بحثا ادامه پیدا نکنه و شروع میکنه ب  قربون صدقه رفتن خیلی بدم میاد از این کارش میگم چرا جواب پی امامو ندادی میگه عزیزم این تویی ک من میشناسم من ادامش بده تا ۱۰ روز دیگم ادامش میدی رابطمون بهم میریزه اینجور 

خب اینم بگم مرد ابانی میشناسم چندتا

خانواده دوست

درعین حال دوستاشونم کنار نمیزارن کاملا!

مهربوووون دلسوز

سگ عصبی اما دیر به اون مرحله میرسه

اهل تلاش و فکر اقتصادیشونم خوبه

کلا مبارکه 

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
منم ابانیم و کشش نمیدم چون فک میکنم حق بامنه!🤣🤣 ولی دلت نخاد بهت نشون بده ناراحتیشو چون خیلی بدمی ...

دفبقا دقیقا همینه😂😂😂بعد وقتی چیزیم باشه کاری کنم مستقیم حرفشو نمیزنه و بهم چی نمیگه ک دعوا کنیم تیکه میندازه جوری ک ادم کمرش میشکنه😂😂😂