2777
2789

فکر کنم لرنیت بهتره 

کلا اونایی که توی اسماشون فارسی اومده یکم چرته ب نظر من البته

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لرنیت موسیقی خیلی گوش کن فیلم بدون زیر نویس هم همینطور

مرسییی🤍🫂فقط یه سوال 

تا ۱ سال بتونم جمعش میکنم ولی مدرک زبانم میخوام😅👩‍🦯بعد خب اینقد کلاسا گرون شده برای همین نرفتم میخوام خودخوان بخونم ولی مثلا میشه سطحمو ببرم بالا تا آخرین ترم و بعد مثلا یه ۲ ترم ۱ ترم برم و مدرک بگیرم میشه؟یا نه نمیشه 

میدونم آیلتس و....هست میتونیم اونم شرکت کنیم ولی من هردوتاشو لازمم برای یه کاری !

فکر کنم لرنیت بهتره  کلا اونایی که توی اسماشون فارسی اومده یکم چرته ب نظر من البته

مرسییی🤍🫂که اومدی نظر دادی قشنگم

نظرت در این موردم بگو 

تا ۱ سال بتونم جمعش میکنم ولی مدرک زبانم میخوام😅👩‍🦯بعد خب اینقد کلاسا گرون شده برای همین نرفتم میخوام خودخوان بخونم ولی مثلا میشه سطحمو ببرم بالا تا آخرین ترم و بعد مثلا یه ۲ ترم ۱ ترم برم یه موسسه معتبر  و مدرک بگیرم میشه؟یا نه نمیشه 

میدونم آیلتس و....هست میتونیم اونم شرکت کنیم ولی من هردوتاشو لازمم برای یه کاری !

و اینکه خودتم معلم زبانی؟یا میخوای بشی 

مرسییی🤍🫂که اومدی نظر دادی قشنگم نظرت در این موردم بگو  تا ۱ سال بتونم جمعش میکنم ولی مدرک ز ...

میخوام بشم سطحم خیلی بالا نیست اول سطحم و میخوام یک لول بالا ببرم بعد ttc شرکت کنم 

شما زبان و خود خوان بخون بعد یک آموزشگاه خوب 

مثل ایران و امریکا مثل کیش برو تعیین سطح میشی 

سطحت چقدره؟ اگه خیلی پایین هستی ب نظرم تا اینتر مدیت بخون بقیش و خود خوادن و از یوتیوب ببین بعد برو دنبال مدرکت چون زبان کلاس خیلی طول میدن و بچه ها زده میشن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

یوتیوبم خیلی خوبه خیلی از مدرسای خوب کتابا رو درس میدن

هوم ممنون 

من موندم آخه 

مثلا زبانیست خوبه و از کتابای اینترو چنج و آمریکن درس میداد ولی اشتراک میخواد

همیار زبان خوب درس میده ولی معلوم نیست از کدوم کتابه!

لرنیت هم خوبه 

در کل موندم چیکار کنم میخوام تا ۱ سال دیگه جمعش کنم !

میخوام بشم سطحم خیلی بالا نیست اول سطحم و میخوام یک لول بالا ببرم بعد ttc شرکت کنم  شما زبان و ...

سطحمb1 نمیدونم منظورمو فهمیدی از سطحم 

در کل استعداد زبان دارم سریع مطلبو میگیرم

کلاسا هم میخواستم برم دیدم شده ۲ میلیون.....و اینکه نصف کتاب برای ۱ ترم درس میده🗿و تو بعد حداقل ۴ سال زبانت تموم بشه 

گفتم خودخوان بخونم هم هزینه خیلییی کم شه هم تو ۱ سال جمعش کنم چون واقعا ۴ سال برام زیاده در حالی که مدرکشو حداکثر برای ۲ سال دیگه لازمم

کدوم کتاب آموزش زبان خوبه از نظرت؟

میخوام بشم سطحم خیلی بالا نیست اول سطحم و میخوام یک لول بالا ببرم بعد ttc شرکت کنم  شما زبان و ...

هوم 😅🤍منم افتادم تو فکر آموزش زبان

ولی خب باید بشینم قشنگگگ بخونم کامل و سطحمو بیارم بالا و بعد برم سراغ مدرک و آیلتس اگه خدا خواست😅🫴ttc

مرسییی🤍🫂فقط یه سوال  تا ۱ سال بتونم جمعش میکنم ولی مدرک زبانم میخوام😅👩‍🦯بعد خب اینقد کلاس ...

من برای هر دو تا بچه هام دو ترم فرستادمشون زبان که حروف و اصوات رو یاد بگیرن بعد با بازی و فیلم و موسیقی ادامه دادن با یکسال تمرین فول شدن و با لرنیت تمرین هفتگی میکنن که آپدیت شن و فراموش نکنن،تو همون لرنیت تعیین سطح بده اگر فول شدی برو موسسه و تعیین سطح بده و بعدش ازمون و مدرک ،یسری مدارک رو هم اصلا میتونی انلاین ثبت نام کنی مثل تافل ،اگر واقعا هوش زبان داری دولینگو هم بعدا بدردت میخوره از طریق زبان انگلیسی میتونی به راحتی با دولینگو هر زبان دیگه ای رو یاد  بگیری،رویlistening  خیلی کار کن ، 

من برای هر دو تا بچه هام دو ترم فرستادمشون زبان که حروف و اصوات رو یاد بگیرن بعد با بازی و فیلم و مو ...

من ۶ ترم رفتم وقتی ششم بودم 

حالا بعد ۶ سال یعنی الان که ۱۸ سالمه🫴خداروشکر توی همون سطح بودم چون مدام فیلم میدیدم و خب زیاد متن انگلیسی میخوندم 

از یه ور سریع قواعد ترجمه یا....بشنونم میفهمم و یادم میاد برای همین میگم حتما هوش زبانم خوبه 

ممنون بابت نظرت پس همین کارو میکنم🥹🩷بچه‌های قشنگت همیشه سلامت و موفق باشن همچنین خودت و خانوادت🤍🫧