2777
2789

ببینید دوستان خونمون مستطیل شکله اگه بخوام مبلارو ب حالته صاف بچینم ی طرف خیلی بد میشه از طرفی جور دیگه ام نمیتونم یجوری میشه بنظرتون زشته دوتا مبل ی نفره کنار هم گذاشته شن و مبل دونفره کنارشون باشه ؟چون میخوام س نفره رو جای دیگه بزارم کلا؟یا زشته که مبل دو نفره وسط ی نفره ها باشه ؟

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونفره وسط یه نفره ها جالب تره

عه؟پس بزارمش زشت نمیشه؟حالت ال هم نمیشه بچینم چون بخاری وسطشون قرار گرفته

ببین از پرده عکس میدم ببین بنظر مبل سه نفره انجا باشه چطوره

خونم همینجوری مستطیل شکله تا بالا حالت دراز داره برا این نمیدونم قاطی کردم 

ببین میتونی ۳ نفره رو بذاری جلو پرده و دوتا تکی کنارش  دو نفره هم بذار دیوار کناری

یدیقه همینجا باش از اینطرفم عکس بدم بخاری وسطشون قرار میگیره مبلارو قراره عوض کنیم نه نفره بگیریم شاید اونوموقه بهتر شه اما موقتا ی مهمون داریم ک باید بچینمشون درس بعدم پشت پرده بالکنه نمیتونم ی نفره هارو ام بزارم چون در بالکن باز نمیشه همینجا باش تا عکس بدم