2777
2789

مثلا بهترین کارایی که براتون کرده چیه

پول داده دماغ عمل کنید یا خونه چیزی به نامتون زده یا حمایت میکنه

میخوام یاد بگیرم

از یه جایی شروع کنه هیچ کاری نکرده برام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اولین و مهم‌ترین و بزرگ‌ترین کاری که برای من کرده این بود که چون خانواده‌اش خیلی منو اذیت می‌کردن و سری آخر گفته بودن بین ما و زنت یکی رو انتخاب کن و مطمئن بودن که همسرم منو طلاق میده و اونا رو انتخاب می‌کنه در کمال ناباوری همسرم گفت من فروغ به همه عالم و آدم ترجیح میدم و الان نزدیک ۶ ساله که با همشون قطع ارتباط کرده و حتی عروسی خواهر کوچک‌ترشم که آخرین خواهرش بود نرفت حتی ولی خب کارای دیگه بخوام بگم خونه‌ای رو که بعد از عروسیمون خرید کامل به نام من زد ماشینی رو که خودش خرید به نام من زد پول جراحی بینیمو با اینکه خودم سر کار می‌رفتم ولی همه رو خودش داد و واقعا تا موقعی که کارد به استخون نرسه و خودش توی کارتش پول داشته باشه به هیچ عنوان از من پول نمی‌خواد مگر اینکه دیگه واقعاً خیلی شرایط براش سخت باشه که بخواد از من پول قرض بگیره که اونم به عنوان قرض می‌گیره و سریع برمی‌گردونه بهم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

شما خودت بهترین کارت چی بوده یا هست ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بیشتر از نظر معنوی بوده: برادرزاده ام بعد از فوت مادرش یک سال و نیم خونه ما بود، با صبوری تحمل کرد و حتی خیلی هم هواشو داشت! الان هم مادرم چون تنهاست و سنش بالاست خیلی وقتها خونه ماست با این قضیه هم کنار امده!

نازا بودم ،هیچ وقت کاری نکرد حس کنم بچه دوست داره،بعد از یازده سال خدا یه دختر بهم داد که بعدا فهمیدیم مریضه و بخاطر ژنی هست که از من گرفته،مثل کوه پشتم وایساد تا غصه نخورم ،برای من و بچه امون همه کار می کنه ،مثل یه پرستار از بچه ام مراقبت می کنه ،باز باردارم ،نمی ذاره کار خونه کنم و زیاد اذیت بشم ... 

حامی و مهربونه