2777
2789

ازتون مبخام با دلای پاکتون برای بچه های معصوم دعا کنید ک مریض نشن چقدر سخته درکنارهمه بچه ها برا دخترمم دعا کنید شبا تو خواب ارامش نداره همش گریه میکنه بهونه میگیره براش دعا میخونه سوره جن میخونم الانم مریضه دماغاش گرفته سرفه میکنه گلوش خلط داره خدایا ب بزرگیت قسم بچه هامونو حفظ کن برامون الان دوتاتاپیک خوندم یکی بچش تشنج کرده یکی بچش تب داره خدایا کمکون کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله به زودی یه بچه ی آروم وباحوصله بشه  شماهم برای بچه های مظلوم فلسطین دعاکنید 😢خیلی ه ...

ازه ناراحت اوناهم هستم اخبارو دنبال نمیکنم چون طاقتشو ندارم

خدا همه بچه ها رو سلامت نگهداره هم به ما مادرای خسته انرژی بده برای ادامه از ساعت ۱۲ تا الان نشستم ب ...

منم تو فکرم خوابم نمیبره نگرانشم میگم ن ک گرمش بشه فک میکنم دست میزنم ب صورتش میگم ن ک سردش بشه دیونه شدم خودشم مرتب خواب میبینه و گریه امشب ب قدری بیقرار بود ک اکدیم تو اتاق جدا خوابیدیم ک شوهرم صب بتونه بره کار

منم تو فکرم خوابم نمیبره نگرانشم میگم ن ک گرمش بشه فک میکنم دست میزنم ب صورتش میگم ن ک سردش بشه دیون ...

عزیزم چند سالشه دکتر بردی داره دارو مصرف میکنه؟آدم میگه کاش خودش مریض بشه بچه مریض نشه پسر من بچه بود خیلی تو خواب بی قراری می‌کرد بعدا بزرگتر شد یبار نصفه شب از پیشم رفت اونطرف پیش باباش که پنکه روشن می‌کرد اونشب تا صبح راحت خوابید فهمیدم بچم خیلی گرماییه.

عزیزم چند سالشه دکتر بردی داره دارو مصرف میکنه؟آدم میگه کاش خودش مریض بشه بچه مریض نشه پسر من بچه بو ...

خداراشکر مشکلی نداره روزا شیطونی میکنه شبا هراتفاقی توروز افتاده رو میگه و گریه میکنه 23ماهشه گرمایی هست ولی من از مریضی میترسم خیلی