2777
2789
عنوان

درد دارم فقط ب دادم برسین

175 بازدید | 17 پست

مثل زمانی که پریود میشیم درد ران دیدین چطوره امروز هرچی مسکن هس خوردم چند روز پریودیم تمام شده الان چیکار کنم پادردم خوب بشه فکر کنم درد تخمک گذاری هس ولی نمیدونم چی خوبم میکنه.. خواهشا بگین

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روزه پریودت تموم شده؟

اگه دردش زیاده شیاف دیکلوفناک بذار

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

گرمش کن 

چایی نبات و زنجبیل هم بخور  زنجبیل ضد درد هست دلت گرم میکنه

اتو داغ کن بکش رو حوله داغ بشه بزار رو دلت و زیر دلت و کشاله های پات 

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
تخمک گذاری خیلی درد نداره که با مسکن خوب نشه ژلوفن خوردی ؟😧

منم تو همین موندم دردش دقیقا مثل پریودی هس میگم شاید درد تخمگذاری باشه

ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 
منم همینطور شدم اتفاقا

ماهممون همینجورشدیم،دخترالهی بمیرم تاصبح پاهاشوماساژمیدادم بخوابه،یامیرفت روی مبل پاهاشو اویزون میکرد که بتونه یکم بخوابه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چند روزه پریودت تموم شده؟ اگه دردش زیاده شیاف دیکلوفناک بذار

شیاف چند بذارم اثر کنه قبلا زدم اصلا آرومم نکرده

شیاف چند بذارم اثر کنه قبلا زدم اصلا آرومم نکرده

۱۰۰

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

رون ولگن درد کنه وتقریبا همیشگی  سونو برو 

احتمال آندرومتریوز هست .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

گرمش کن  چایی نبات و زنجبیل هم بخور  زنجبیل ضد درد هست دلت گرم میکنه اتو داغ کن بکش ر ...

خواهر با این روش ها دیگه من خوب بشو نیستم 😔😔

رون ولگن درد کنه وتقریبا همیشگی  سونو برو  احتمال آندرومتریوز هست .

یعنی چی دقیقا رون و لگنم هست

یه چایی نبات گرم بخور خودتم گرم بگیر ممکنه سرماخوردی

علائمش مثل پریودی هس