2777
2789
عنوان

زن داداشمممممممم و من خواهرشوهر

124 بازدید | 61 پست
سلام خسته نباشید عزیزان . داداشم یه ماه پیش عقد کرد و من هنوز دعوتش نکردم . کار بدی کردم . عروس مون هنوز خونه منو ندیده .... فرصت نشد حالا فرداشب گفتم بیان . داداشم و عروسمون و مامان بابام اما نمیدونم شام چی بپزم . چی کار کنم ...... احتمالا قورمه سبزی هست دیگه چی بار بذارم که سخت نباشه اسون باشه وقت گیر نباشه و... اخه یه پسر 18 ماهه دارم که مثل دم بهم وصله و غذا هم نمیخوام از بیرون بگیرم
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دفعه ی اوله میاد. حالا یه کم براش بالا بزار. خاطره خوبی میشه براش. قرمه سبزی و زرشک پلو با مرغ یا ته چین با هم جورن. یه سوپ جو هم بزار. دسر هم بزار.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.