2777
2789
عنوان

زن داداشمممممممم و من خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 61 پست
بار ادله اگه میان قرمه سبزی که مجلسی نیست. باز مرغ و خورشت الو بهتره یا فسنجون و قیمه. یا مرغ شکم پر با سالادو ژله و مخلفات
خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
زرشک پلو یا ته چین
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چون دقعه اول...یه کمکی از کسی بگیر....تنوع بده...واسه همیشه توی ذهنش می مونه....یا کمکی نداری...گفتی از بیرون نمی خوام..ولی باز بهش فکر کن.... چون بچه داری واقعا سخته...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
قرمه سبزی واسه بار اول نزاری بهتره.فسنجون با گوشت قلقلی خوبه
‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
لیاآنلاین پست ها : 12993عضویت:1388/8/23 1395/3/8 - 10:48 صبح [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [وب سایت] کادو پاگشاشو خریدی؟ =================== جاااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه چه صیغه اییه ؟؟؟؟؟؟؟؟
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
مرغ دوست نداره زیاد ....... قورمه سبزی دوست داره ماهی و قورمه سبزی زشته ؟
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
لیاآنلاین پست ها : 12993عضویت:1388/8/23 1395/3/8 - 10:48 صبح [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [وب سایت] کادو پاگشاشو خریدی؟ =================== جاااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه چه صیغه اییه ؟؟؟؟؟؟؟؟
زرشک پلوبامرغ یامرغی ک حالت اکبرجوجه ای باشه کنارشم ژله وسالادباماست تزیین شده واگ دوسداشتی کشک بادمجون
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
مرغ دوست نداره . فقط تونستم از زیر زبونش بکشم که قورمه سبزی رو خیلی دوست داره
واقعا کادو میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟ فک نکنم اینجا رسم باشه نشنیده بودم