2777
2789
عنوان

خانوم هایی ک بیدارین لطفا بیاین دل داریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شش ماه درس که زیاد نیست درست تموم شده تا بخواد فندقت بیاد برای خودت از کارات غول نساز تو ذهنت خورد ...

مرسی عزیزم 

نیتم اینک بعد از درسم وارد بازار کار شم

شش ماه خوندم.. شش ماه دگ بخونم انشالله تمومه

خدایا شکرت 
خب ۶ماه که چیزی نیست  تابه دنیا بیاد  ۳ماهم وقت داری استراحت کنی

😍😍😍 مرسی بابت انرژی مثبت

ما آدم ها گاهی نیاز داریم از همدیگ حرف های قشنگ بشنویم برای ادامه دادن

خدایا شکرت 
جدییی.  میتونی از تجربه ات بهم بگی.

والا چی بگم سختی های خودشو داره من که کلا فقط شب امتحان میتونستم درس بخونم ولی خدا خودش کمک میکنه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

من ک ی دختر کلاس اولی دارم پوستمو کنده یعنی واقعا دلم میخاد از دستش خودمو بکشم همش میگم خدایا کاش ا ...

😅😅😅😅😅 خودم ی شیطونشو دارم درکت میکنم

ولی نگو اینجوریی خدا حفظش کنه برات

خدایا شکرت 
من از شما راجب فرزند دوم سوال کردم؟  عنوان رو دیدی؟

والا عنوان یچیزی میگه متن یچیزی😂😂گفتی به نظر شما دووم میارم‌ گفتم خب نه بسته یدونه داری

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.