2777
2789
عنوان

ترس بچه

487 بازدید | 25 پست

سلام مامانا دخترم یه چند ماهیی میشه میترسه تنهایی تو اتاق نمیره یا هر جای خونه تنها نمیمونه مثلا من برم اتاق اون تو حال نمیمونه، میگه یکی منو نگا میکنه ، چند شبیم هس موقع خواب سرشو میبره زیر پتو یا با دستاش جلو چشماشو میگیره میپرسم میگه یکی داره منو میبینه سه سالشه چیکار کنم؟

شاید کارتونی چیزی دیده 

اینجور موقع ها بخند بگو اتفافا منم بچه بودم همیشه فکر میکردم زی زی گولو توی اتاقمه 

بعد جزییات رو ازش بپرس . 

شایدم دیده شما حساس شدین 

داره جلب توجه میکنه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه مشت نمک با پلاستیک بزار زیر سرش صب اب نمک درست کن ی سینی گرد بزرگ بزار روی گاز داغ بشه بعد ی پارچه بنداز رو سر بچه سینی رو یکی نگه داره بالا سرش یکی هم اب نمک رو بریزه تو سینی ی چرخ کوچیک ب سینی بده خیلی کم باشه ها نمک زیاد بریز ولی تا سه روز دم اذان اینکار رو بکن انشالاه ترسش میره

شاید کارتونی چیزی دیده  اینجور موقع ها بخند بگو اتفافا منم بچه بودم همیشه فکر میکردم زی زی گول ...

نمیدونم من خودمم بچه بودم اینجور بودم ولی دوس ندارم دخترمم مثل من باشه

نه اصلا با هیچ بچه ای هم در ارتباط نیس دورو برمون بچه نیس اصلا

پسر منم چند روز پیش تو حموم که می خواست آب بازی کنه هی منو صدا می زد و می گفت می ترسم ولی من بها ندادم بهش. رفتم پی کارم و اونم یادش رفت دیگه.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

چند روز پیش یه مطلب خوندم 

کاملا عادی هست اینجور ترسها 

بچه ها هر زمان از عمرشون ممکنه ترسهایی داشته باشن 

برا بچه خودمو دو ساله نوشته بود 

صدای بوق ماشین صدای بلند 

دقیقا دقت کردم دیدم درسته 

برا بچه سه ساله ترس از تنهایی ترس از سایه ها و تاریکی 

درمانش هم توجه و توضیح 

کنارش باشی اون لحظه براش بگی با مهربونی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️