2777
2789
عنوان

ترس بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 25 پست

با زبون بچگی واسش توضیح بده بگو فرشته مهربون همیشه همراهته واسش چند تا هدیه بخر بگو فرشته مهربون فرستاده که خدا بهش گفته مواظب تو باشه چند تا عکس هم از فرشته مهربون پرینت بگیر نشونش بده و قصه بگو تا باور کنه اتفاق بدی قرار نیست بیوفته

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ترسیده واسش دعا کن خواخر منم اینطور بود چند وقت پیش تاپیک زدم هی مسخره کردن که باید بره پیش روانپزشک و خرافاتی هستین موقعی که دعا اومد تو خانه از اینرو به اون رو شد حتی میترسید سره سفره بشینه ولی نمیگفت کسی نگام میکنه میگفت میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبون بچگی واسش توضیح بده بگو فرشته مهربون همیشه همراهته واسش چند تا هدیه بخر بگو فرشته مهربون فرس ...

یعنی تاثیر داره؟فکرم هزار جا میره یکی تو سرم میگه برم پیش دعا نویس😁یکی میگه برم پیش مشاور

یعنی تاثیر داره؟فکرم هزار جا میره یکی تو سرم میگه برم پیش دعا نویس😁یکی میگه برم پیش مشاور

نه والا تاثیر نداره خیالت راحت کنم اینا تو فیلماس با بچه بشینی صحبت کنی تو اون وضعیت از این رو به اوم رو بشه ولی در حالتای عادی تاثیر گذاره کلا رو بچه

مشاور برو حتما ولی ذهنیتشو مثبت کن در طول روز و بگو مامان همیشه هست من پیشت هستم طبیعیه ترس تو دوره های مختلف بزرگتر بشه ترس از زلزله و ...پیدا میکنه فقط باید خیالش رو راحت کنی بچه ها تخیل قوی دارن و از روزمرگی ها و فیلم و کارتون میتونن قصه بسازن که اتفاقا در مورد مغزشون اتفاق خوبیه 

دعانویس نه اما مشاور میتونه بهتر راهنماییت کنه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
مشاور برو حتما ولی ذهنیتشو مثبت کن در طول روز و بگو مامان همیشه هست من پیشت هستم طبیعیه ترس تو دوره ...

خیلی صحبت میکنم منو باباش میگیم کسی نیست منو بابایی هسیم غیر ما کسی نیس نترس ولی تاثیر نداره