2777
2789
عنوان

چیکاررر کنم ترو خدا کمک

122 بازدید | 16 پست

۱۹ سالمه سال آخر دبیرستان

وای از معلمم با چادر گل منگولی و دمپایی تو اسنپ چت یواشکی عکس گرفتم قیافش و کج کردم بعد واسه یکی میفرستم این و بعدش اینم هعی به این و اون میده عکس پخش میشه ازش به عنوان گیف استفاده یمکنن

حالا چیکار کنم؟؟؟ 

تو درد سر بدی افتادم 

سال آخرم هست 

خدا لعنتم کنهههه

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا همشون همکلاسیاتن باشون صحبت کن پاک کنن کلا 

.... فقط خودتو بذار جای معلمه بیچاره

کاش ازش عذرخواهی کنی

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

حقته تا باشی یاد بگیری از کسی بدون اجازه عکس نگیری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

میدونستی اگر ازت شکایت کنه چقدر جرم سنگینی برات 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

الهی که شکایت کنه تو افرادی مثل تو کم شن 

با آبروی مردم بازی نکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از گوشیت پاک کن هم عکس رو هم گیف رو  اصلا هم به روت نیار با دوستات هم دراین مورد حرفی نزن انگ ...

چرا راهکار میدی باید سزای کارش و پس بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حقته

مرسی 

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪