سلام خانم ها رفتم برای ای وی اف ولی دکتر همسرم گفتن این ماه طبیعی باشه تا جواب آزمایش دی اف ای همسرم بیاد
دکترمم لتروزول امپول بهم داد
اووبوست روزی دو تا میخوردم گفتن روزی ۴ تا بخورم و امروزم ۳ سیکلم بود
برای ۱۰ روز دیگه اثر میزاره ؟چه کارهایی انجام بدم نتیجه بگیرم؟
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
هزینه ای وی اف چقدر شد کدوم مرکز رفتین ماهم دنبال کارای ای وی اف هسیم
بدون دارو گفتن ۳۵ روز پانکچر باید واریز کنید
من شروع نکردم
مرکز مام
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم میخوام برم برای آی وی اف دکتر ۱۲۰ تا برام نوشته روزی چهارتا میخورم هر ۶ ساعت یه دونه یعنی ...
ماه گذشته روزی دو تا خوردم الان روزی چهار تا
ی بار باردار شدم ب نظرم اووبوست خوبی تاثیر نبود
رفتم برای شروع سیکل ولی چون همسرم سرما شدید خورده بود ماه گذشته ،گفتن آزمایش باید بده منتظریم جوابش بیاد
ماه گذشته روزی دو تا خوردم الان روزی چهار تا ی بار باردار شدم ب نظرم اووبوست خوبی تاثیر نبود
من تا حالا نخورده بودم عزیزم یک بارم باردار شدم و بارداری هم بدون مشکل بود ولی متاسفانه توی ۱۸ هفته مجبور شدم سقط کنم الانم میخوام آی وی اف کنم چون سنم جوری نیست که منتظر بمونم تا ببینم کی طبیعی باردار میشم
من تا حالا نخورده بودم عزیزم یک بارم باردار شدم و بارداری هم بدون مشکل بود ولی متاسفانه توی ۱۸ هفته ...
خیلی سخته چقدر از ته قلبم درکتون میکنم
دکتر گفت تا جواب آز همسرم نیاد نمیتونه فرم اتاق عمل بده
گفت این ماه طبیعی با دارو اقدام کنید
منم میگم سنم داره میره بالا
مشخص نیست کی با طبیعی بشه
بسپار به خدا عزیز دلم انشالله انشالله خدا به هر کسی که آرزوشو داره اولاد سالم و صالح عطا کنه ...
الهی امین خدا روزیتون کنه الهی
افراط نکنی بهتره شما هر توصیه ای که پزشک کرده انجام بده و اینکه روز تخمک گذاری رابطه داشته با ...
ممنونم عزیزم
باید امپول بزنم برم سونو تا امپول آزاد سازی بده
خدا عنایتی کنه به همه به منم
امید دارم بشه همین ماه دیگه ای وی اف نکنم اخه۳ ماه بود بدنم استراحت کرده هیچ محرکی نخوردم