2777
2789
عنوان

بچم تو ماشین دهن سرویس میکنه

1454 بازدید | 81 پست

19 ماهشه. میشینیم تو ماشین بی قرار میشه با همه چی کار داره همه دکمه هارو میزنه نق میزنه بره بغل باباش. یعنی دیوونه میشم وقتی میخایم بریم جایی. دلیلش چیه کی بچه اش اینطوریه یعنی امیدی هست این اخلاق گندشو بذاره کنار 😫😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودش نیست دختر منم اینجوریه انگار حالش بد میشه یعنی برای گاز زدن پیاده میشیم میخوایم دوباره سوارشیم درو میگیره جیغ میزنه سوار نشه ۱۸ ماهشه

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

همشون همینن. یه سفر بخوای بری که دیگه هیچی. صبوری کن. برو عقب بشین پیشش کمتر اذیت بشی. تا ۳-۴ سالگی که یاد بگیره بشینن عقب همینه چون تنها هم هست دیرتر میره می مونه عقب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم این اخلاق و کنار میزاره و اخلاق جدیدی پیدا میکنه ک این میش ارزوت😂😂.پسر منم همین بود الان خود ...

همش امیدم ب اینه ک بزرگتر بشه عاقل تر بشه ولی بزرگتر میشن بیشتر اذیت میکنن 😫

دختر من پونزده‌ماهشه .رو صندلیش که نمیشینه روی پای منم دل و رودمو در میاره از بس وول میخوره،شال روی سرم نمیمونه .با ضبط ور میره داشبورد باز میکنه  شیشه میده پایین بعد میده بالا.با موهام ور میره میریزه تو صورتم لپامو میکنه تو دهنش .با پاهاش میزنه به دنده اصن یه وضعی

درخواست دوستی نمیپذیرم
همش امیدم ب اینه ک بزرگتر بشه عاقل تر بشه ولی بزرگتر میشن بیشتر اذیت میکنن 😫

دگ تو هر دوره یه اذیتی دارن کاریش نمیش کرد باید کنار بیای باش و سعی کنی خونسرد باشی تا یجوری سرش و گرم کنی‌.

همشون همینن. یه سفر بخوای بری که دیگه هیچی. صبوری کن. برو عقب بشین پیشش کمتر اذیت بشی. تا ۳-۴ سالگی ...

عقب میشینم بازم گریه میکنه ماشینو میذاره رو سرش ک بره جلو بغل باباش. از تهران رفتیم اردبیل  یعنی کل مسیرو من فقط گفتم گوه خوردم اومدم مسافرت 

دختر من پونزده‌ماهشه .رو صندلیش که نمیشینه روی پای منم دل و رودمو در میاره از بس وول میخوره،شال روی ...

والا بچه های بقیه رو تو ماشین میدیدم فکر میکردم فقط بچه من اینطوریه مثل اینکه تنها نیستم 

عقب میشینم بازم گریه میکنه ماشینو میذاره رو سرش ک بره جلو بغل باباش. از تهران رفتیم اردبیل  یعن ...

میفهمم. منم تو همین سن رفتم سفر برگشتم از شیر گرفتمش چون داغونم کرد.

سعی کن حواسش رو پرت کنی‌. اسباب بازی و دفتر نقاشی و خوردنی حتما همیشه همراهت باشه. با گوشیت هم میتونی مشغولش کنی. کلا باید فقط حرف بزنی دیگه🥴🤦

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....