2777
2789
عنوان

درس

105 بازدید | 15 پست

امروز قرار بود برم بیرون ولی بخاطر آزمونم و برنامه م نرفتم. خانواده م رفتن. الان زیاد سر حال نیستم. چه کنم که روحیه م بهتر شه؟ هر جور شده باید برم دانشگاه سال دیگه. 

...........

عادیه عزیزم منم خانواده همشون‌ رفتن شهرستان پیش فامیلامون‌ با اینکه چهارماهه‌ ندیدمشون‌ نرفتم الان سه روزه تنهام دارم درس میخونم

الان بلند شو تا آخر شب دیگه درس نخون چیزی که دوست داری رو درست کن بخور آهنگ گوش بده کاری که حالت رو خوب میکنه انجام بده مثلا آرایش کن یا هرکاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز آزمون دادم. ریاضی و فیزیک خوب نزدم. چه کنم که بهتر بزنم؟ یعنی  چطور بخونم؟

منم هفته قبل اینطور بود اول تحلیل ازمونت‌ رو نگاه کن ایرادات‌ رو بفهمی بعد رو مباحث کار کن خط به خط کتاب رو بخون زیاااد تست بزن

منم دارم میخونم،مامان بابام رفتن مهمونی

من تو خونه موندم😁پشت کنکوری هستین؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
منم هفته قبل اینطور بود اول تحلیل ازمونت‌ رو نگاه کن ایرادات‌ رو بفهمی بعد رو مباحث کار کن خط به خط ...

ببخشید من کتاب درسیو مشکل دارم یعنی  متوجه نمیشم روش حل سوالات کتاب درسی و.  با تست زدن رفع میشه؟

...........

ببخشید من کتاب درسیو مشکل دارم یعنی  متوجه نمیشم روش حل سوالات کتاب درسی و.  با تست زدن رف ...

و  اینکه برای جا افتادن مطالب بیشتر تست بزنم تاثیر داره؟ چون بعضی قسمتا هر چی میخونم انگار هیچ. با دبیر هم متوجه نشدم

...........