2777
2789
عنوان

دلم به حال خودم میسوزه💔

358 بازدید | 55 پست

الان ما مهمون داریم من حتی تو خونه خودمونم حس اضافی بودن میکنم ...

داشتم با دوستم حرف میزدم داداشم اومد گوشیو ازم گرفت فوش کشش کرد فک کرد دارم با پسر حرف میزنم...

از طرفی مامانم همش باهام دعوا میکنه و فحشم میده انگار بچه ناتنیشم بابامم ک اصن من براش اهمیتی ندارم ...

حالم داره از خودم بهم میخورهههههه خدایا این چ عدالتیه

من الان چرا باید تو اتاقم باشم زنا یه طرف بخندن مردا شاد باشن پاسور بازی کنن من تو اتاقم به حال خودم عر بزنم؟؟؟؟؟

چرا واقعا؟ چرا من انقد بدبختم خسته شدم دیگ از همه چی از درس از زندگیم از بدبختیم از بیچارگیم تروخدا بگید چیکار کنم چ راهی میدونید ک خودم بدون درد بکشم راحت بشم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار کنید در روز ۱۰ ساعت خارج خانه

اگر به سن کار کردن نیستید نگران نباشید این حال رو همه همسن های شما دارند 

پروفایل من و یک یاغی. افسردگی تو درمان کن یک سرماخوردگی روحی است افسردگی، درمان نکنی سرطان روحی می‌شود و همه را با خودت می کشد.

عزیزززززم بیا بغلم ک منم مث تو دلم گرفته و خسته ام از دنیا و آدماش 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
خب توام برو پیششون فقط امیدوارم با این شرایطت، تو انتخاب همسر اشتباه نکنی، فیلم (ملی و راه های نرفت ...

برم پیششون؟ ک چی بشه؟؟؟ برم نگاشون کنم؟

کاش یه شوهر اونجوری داشتم ولی وضعم این نبود...